Subaru Baja
Re: Subaru Baja
Strumf666 ta Mazda je še kaj drugega, kot podhranjena, drugače pa je cca 7 km od mojega doma, ne od tu kjer živim. Poznam tega tipa, prodaja tudi camp prikolice itd. Beži..beži.. od njega itd.
-
Modras
Hvala za nasvet.pero112 napisal/-a:Strumf666 ta Mazda je še kaj drugega, kot podhranjena, drugače pa je cca 7 km od mojega doma, ne od tu kjer živim. Poznam tega tipa, prodaja tudi camp prikolice itd. Beži..beži.. od njega itd.
Očitno gre za nateguna.
Si se slučajno opekel?
Ne, mislil sem kupiti dva 20 fitna (6 m dolžine) kontejnerja in bi jih skupaj dal za vikend (6 x 5 m) in ti povem, da daš par euro več in greš v Gornjo Radgona in dobiš skoraj dva nova z prevozom. Gledal sem pa Hyundaj Galoper in bog se ga usmili. Žal tako je.
Jetra gnila, zanič, pa še z desnim volanom, za ceno dobro poštimanega outbackaModras napisal/-a: V Ribnici se prodaja starejša avstralska verzija Mazda B2500D ki upajmo da je v dobrem stanju in da glede na omenjeno moč ni podhranjena
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
Modras
Verjamem.
Potem bom raje naredil obvoz.
A je kakšna posebnost na katero je pri nakupu pickup-ov biti posebno previden?
Potem bom raje naredil obvoz.
A je kakšna posebnost na katero je pri nakupu pickup-ov biti posebno previden?
To da so ponavadi delovne kobile za katere se je minimalno skrbelo 
-
Modras
To mi je jasno.klemz napisal/-a:To da so ponavadi delovne kobile za katere se je minimalno skrbelo
Cene takih običajnih se gibljejo okoli 1000€
-
Modras
A drugače bi bil glede homogacije in rezervnih delov pri modelu BAJA problem ali ne?
Zanimiv link glede Turbo verzije in njene praktičnosti
Zanimiv link glede Turbo verzije in njene praktičnosti
a mam jest prov v spominu, da sm zanc vidu Bajo v Ljubljani, al je bil en preblisk vse skupej???
ja res je bilo na Kajuhovi ja...
-
Modras
Aha.
Moder, kajne?
Škoda, ker nama ni uspelo kontaktirati lastnika ter si vozilo podrebneje ogledati, kajne?
Moder, kajne?
Škoda, ker nama ni uspelo kontaktirati lastnika ter si vozilo podrebneje ogledati, kajne?
hja, mene je ze minila baja... ampak sem bil pa res presenecen ko sem jo videl...
jap... precej...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov