@ostali oz. vsakdanji komplikatorji--- vsak ima pravico do svojega mnenja, vse nevmesne bodo brisane
Slovenia’s Big Brother Strip Show
-
subidu
BTW Subi92 tudi nevmesne pripombe so izrazanje mnenj, torej bodi pravicen
kar pa verjamem, da je tezko moderirat sploh, kadar so zelo delikatne zadeve v igri
kar pa verjamem, da je tezko moderirat sploh, kadar so zelo delikatne zadeve v igri
Zadnjič spremenil niva13, dne 26. Marec 2007, 10:01, skupaj popravljeno 1 krat.
cisto vsako izrazanje mnenja lahko vzames kot podziganje tega ali onega, ce to namenoma hoces tako videt
dandanes je problem to, da je vecina ljudi tolk vase zagledana in vse prevec osebno jemlje, da ne govorimo o paranoicnem obcutku ogrozenosti, ki nekatere obdaja, da je ze pozdrav Dober dan lahko problematicen
priznam tudi sama imam kdaj tak dan, vendar se potem vseeno mal zamislim nad tem
dandanes je problem to, da je vecina ljudi tolk vase zagledana in vse prevec osebno jemlje, da ne govorimo o paranoicnem obcutku ogrozenosti, ki nekatere obdaja, da je ze pozdrav Dober dan lahko problematicen
priznam tudi sama imam kdaj tak dan, vendar se potem vseeno mal zamislim nad tem
-
subidu
Cheno, ka pa ti je no? A sem ti nevede na kak žulj stopila? Moj komentar se je nanašal na tole
in njegov namen. Da niti ne omenim, da smo v zabavnem kotičku...
In da že sama tema ni bila resno zasnovana. No, čakam na še eno demostracijo, kjer boš pokazal svojo moderatorsko profesionalnost, objektivnost in predvsem strpnost.
Počistimo z drugačno mislečimi in svet, no, vsaj tale forum, bo lepši.... In potem taki nestrpneži učijo, kakšna so pravila obnašanja. Da vas ni sram.
Mi je čisto jasno, da se rasna nestrpnost ne bo tolerirala, mi je pa trapast komentar, kjer je v eni sapi rečeno vsak ima pravico do svojega mnenja v drugi pa nevmesne bodo brisane. In zadnje čase je tako, da jaz očitno nimam pravice do svojega mnenja. Mogoče bi si morali dotični moderatorji malo bolj prebrati pravila forumaostali oz. vsakdanji komplikatorji--- vsak ima pravico do svojega mnenja, vse nevmesne bodo brisane
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
moje skromno mnenje
res poklon vsem ki imajo živce tole gledat več kot 10 sekund,
sem se pa nekaj naučil, vedno sem bil mnenja da so moji živci ''jekleni'' vendar ugotavljam da v vse več primerih popuščajo vse hitreje (včasih v španskih in mehiških zadevščinah, zadnjič mi je pa že recimo pri viktorjih zatrokiral, moram daljinca mal v roke vzet.
Ostalim pa obilo užitkov ob spremljanju oddaje
P.S. razmišljam o tožbi medijev za poneumljanje slovenskega naroda
res poklon vsem ki imajo živce tole gledat več kot 10 sekund,
sem se pa nekaj naučil, vedno sem bil mnenja da so moji živci ''jekleni'' vendar ugotavljam da v vse več primerih popuščajo vse hitreje (včasih v španskih in mehiških zadevščinah, zadnjič mi je pa že recimo pri viktorjih zatrokiral, moram daljinca mal v roke vzet.
Ostalim pa obilo užitkov ob spremljanju oddaje
P.S. razmišljam o tožbi medijev za poneumljanje slovenskega naroda
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Jaz sem so učeri potrudla gledat 5 minut. In to je bil lih en del, ko una, ki je šla ven reče enmu tipu, da ga čuti. Pol me je krč celega telesa prisilu v premik. Toooooooooook ne prenesem teh izrazov. Pa biti zvest sam sebi, ne igrat, čutit povezanost... to pomoje obstaja nek slovarček za vse rijelitišove.
Lepo, da ostali spremljate, ker raje tu preberem če se je kaj omembe vrednega zgodilo.
Lepo, da ostali spremljate, ker raje tu preberem če se je kaj omembe vrednega zgodilo.
... za na lov in v opero
Pismo za tiste uboge pol urce programa delate tako stalo
Verjetno vam je jasno, da komercialna tv zivi izkljucno od reklam, od narocnine dobiva kruh samo nacionalka in, da filmi, serije itd. niso zastonj, pravice predvajanja se placajo, poleg tega je pa slovensko trzisce zelo majhno.
Vendar, ce nebi bilo ze s strani samih gledalcev velikega zanimanja za telenovele, reality showe, itd, jih komercialka nebi predvajala (tudi to namrec stane).
je mogoce krivo pomanjkanje izrazanja custev v vsakdanjem zivljenju povprecnega Slovenca?
Res pa je tezko zadovoljit vsakega posameznika (btw jaz sem cisto znorela, ko so mi na kabelski vzeli Rai2 in pustili un smotan 3sat, kdo ga sploh gleda)
@tora: zal nimam casa poizvedovat, kdaj se bo naslednja slekla, tako, da pridno glej in se pusti presenetit
Verjetno vam je jasno, da komercialna tv zivi izkljucno od reklam, od narocnine dobiva kruh samo nacionalka in, da filmi, serije itd. niso zastonj, pravice predvajanja se placajo, poleg tega je pa slovensko trzisce zelo majhno.
Vendar, ce nebi bilo ze s strani samih gledalcev velikega zanimanja za telenovele, reality showe, itd, jih komercialka nebi predvajala (tudi to namrec stane).
je mogoce krivo pomanjkanje izrazanja custev v vsakdanjem zivljenju povprecnega Slovenca?
Res pa je tezko zadovoljit vsakega posameznika (btw jaz sem cisto znorela, ko so mi na kabelski vzeli Rai2 in pustili un smotan 3sat, kdo ga sploh gleda)
@tora: zal nimam casa poizvedovat, kdaj se bo naslednja slekla, tako, da pridno glej in se pusti presenetit
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov