Če bi original subarujeve meglenke sploh svetile tok visoko, da bi te motilo. Še pri vseh legacy-jih ali pa outbackih so to bolj brlivke kot pa nekaj kar bi svetilo, če pa že sveti, pa direktno v tla pred avtom.urbancebulj napisal/-a:Če bi peljal hitrjeje se to ne bi zgodilo.
![]()
P.S.
Nisem še slišal da bi koga prednje meglenke motile, sej ni z dolgimi pripeljal, sploh ker imaš avtomatsko samozatemnitveno ogledalo.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne hvala. Sem lih trofil višino da je lega kukr tok dobra, nebi zdaj s tem vsega uničil pa dodal nove lufte v podvozje.nebivedu napisal/-a: Je že naročeno. Rabiš za tvojo imprezo tudi? da ne bo tok grdo nizko zgledala. Boš lažje čez robnike vozil.
Nebivedu, pri njih sem kupil 2cm liftkit za crvja. Narocil preko ebay-a, s postnino 65€. Kaksna carina iz Rusije?
Poštnina je 7 dolarjev, tolk sem plačal, ko sem naročil zadevo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
znaš ruščino? ali oni toliko obvladajo angleško?nebivedu napisal/-a:Poštnina je 7 dolarjev, tolk sem plačal, ko sem naročil zadevo.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Pricaj srpskohrvatski da te ceo svet razume ...

Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kaj država povrne/vrne DMW, če se izkaže, da avta ne boš/nočeš/ne moreš registrirati?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
A kdo ve za kakšno ugodno varianto rentacar v Kanadi? Imajo pozimi avti za najem prave zimske gume ali neko allseason sranje?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4472
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
FURS pravi takole (Podrobnejsi_opis_1_izdaja_Davek_na_motorna_vozila.pdf):TedyBi napisal/-a:Kaj država povrne/vrne DMW, če se izkaže, da avta ne boš/nočeš/ne moreš registrirati?
Po moje pa za vozilo, ki se ne bo dalo v promet in ne bo registrirano, sploh ni treba plačati DMV (npr. dirkalno motorno kolo, dirkalni avto, ...).9.0 VRAČILO DMV
Upravičenec ima pravico do vračila sorazmernega dela plačanega davka, če motorno vozilo, od katerega je bil plačan davek, izvozi, dobavi oziroma zaradi selitve prenese v drugo državo članico Unije in ga zato odjavi iz evidence registriranih motornih vozil v Sloveniji.
Upravičenec lahko uveljavi vračilo šele po odjavi motornega vozila iz evidence registriranih motornih vozil. Upravičenec lahko uveljavi vračilo plačanega davka na podlagi dokazila o plačilu davka v Sloveniji in predložitve dokazil, da je motorno vozilo zapustilo ozemlje Slovenije. Kot dokazila se glede na okoliščine primera štejejo predvsem:Znesek vračila davka se izračuna na podlagi podatka o dejansko plačanem davku v Sloveniji in podatka o obdobju uporabe motornega vozila v Sloveniji. Znesek dejansko plačanega davka se za vsako začeto leto uporabe v Sloveniji zmanjša za 10 %. Pri tem se kot začeto leto uporabe motornega vozila v Sloveniji šteje datum prve registracije motornega vozila v Sloveniji.
- dokazilo o izvozu, ki ga izda oziroma potrdi carinski organ in iz katerega mora biti razvidno, da je motorno vozilo zapustilo carinsko območje EU,
- dokazilo o registraciji motornega vozila v državi članici EU ali drugi državi,
- dokazilo o dejanski dobavi oziroma prenosu motornega vozila v drugo državo članico EU,
- račun, izdan kupcu v drugi državi članici EU,
- dokazilo o selitvi v drugo državo članico EU.
Ne glede na navedeno, pa se za motorna vozila, ki so bila v Sloveniji začasno registrirana z namenom izvoza ali dobave v drugo državo članico Evropske unije največ 30 dni, določi znesek vračila v višini 100 % dejansko plačanega davka.
Vračilo DMV je ob izpolnjevanju zakonskih pogojev možno uveljavljati tudi skozi davčni obračun. Davčni zavezanec, ki obračunava davčno obveznost za koledarski mesec ter so izpolnjeni pogoji za vračilo davka v mesecu obračuna davka, lahko vračilo davka uveljavi v okviru mesečnega obračuna.
Zahtevek za vračilo davčni zavezanec predloži v treh mesecih od poteka meseca, v katerem so nastopile okoliščine, zaradi katerih bi lahko zahteval vračilo davka.
Drži kot pribito,sem jih že kar nekaj uvozil,za dele seveda.danci1973 napisal/-a:Po moje pa za vozilo, ki se ne bo dalo v promet in ne bo registrirano, sploh ni treba plačati DMV (npr. dirkalno motorno kolo, dirkalni avto, ...).
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
https://www.avtomobilizem.com/novice/le ... =12_1_2017" onclick="window.open(this.href);return false;
To je samo še senca legende relija...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
http://www.24ur.com/novice/slovenija/no ... ezeru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pri tem mrazu je verjetno jezero zmrznilo do dna:P
Sem prvo pomisli, tole bo pa subaru. Potem pa vidim sliko in se oddahnem, ne bomo vsega krivi subarujevci.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov