Outback 2011 "coal runner"
Outback 2011 "coal runner"
Tako, pa ga imava. Že nekaj časa sem razmišljal o tem, da bi imela samo dva avtomobila
. Mal sva pregledala avto.net, izbire je malo in sva se zapeljala na Jesenice do Avto Note. Prodajalec Boštjan je na nivoju, nisem dobil občutka da kaj skriva, brez problema je nataknil testne tablice in dal ključe. Odločala sva se med 2.5i avtomatik in 2.0D. Avtomatik nabit z opremo, dizl bolj kot ne osnoven ampak se je žena odločila za perlco dizla. Avto je italjanski, baje še ni bil karamboliran, kar sem pogledal niti ni videti (ko rabiš lak meter ga ni). Rahlo ima udrta sovoznikova vrata ter streho pri šibedahu, hladno popravilo bo rešilo vse, sem in tja sta opraskana oba odbijača. Avto notri solidno ohranjen. Presenečen sem nad motorjem, zelo prožen. Danes naredila cca. 300km s 1/4 tanka. Plani za nadgradnje so, liftik 4cm, AT gume, temnenje stekl, poleti bo pa camper.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: Outback 2011 "coal runner"
Zelo lep. Čestitke in veliko kilometrov.
Če bo sreča na pravem mestu to leto, nabavim OUTBACK 2.5 AT, bencin + plin letnik 2012 ali 2013. Seveda, odvisno od financ. Potem pa montaža lift kit, offrod bar, zaščitne plošče itd. Vse bom nabavi tu http://www.lpaventure.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Ne da se mi več doma delati teh zadev.
Če ga kupim, montiram vse to pol pa, da vidim junaka, na tehničnem pregledu, ki bo kaj sral. Izdelki imajo CE oznako. Če imajo to oznako Kitajci imajo jo tudi v Kanadi.
Če bo sreča na pravem mestu to leto, nabavim OUTBACK 2.5 AT, bencin + plin letnik 2012 ali 2013. Seveda, odvisno od financ. Potem pa montaža lift kit, offrod bar, zaščitne plošče itd. Vse bom nabavi tu http://www.lpaventure.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Ne da se mi več doma delati teh zadev.
Če ga kupim, montiram vse to pol pa, da vidim junaka, na tehničnem pregledu, ki bo kaj sral. Izdelki imajo CE oznako. Če imajo to oznako Kitajci imajo jo tudi v Kanadi.
Misliš, da je vredno 700e?
Saj si premalo napisal. Lift kit, offroad bar, tiregate (rezervna guma mora biti, ne pa kit za krpanje gum), zaščitne plošče karterja, menjalnika in diferenciala itd. Zanima me predvsem carina.
Zakaj bi to naročal od zlatarjev, če pa rusi delajo kopije tega za 5x nižjo ceno.
- zaščitna plata - 2mm jekla (pride pod mašino in pokrije karter avtomatskega menjalnika):
rusi - 160€
nemci - 500€
usa - 700€
- liftkit 30mm
rusi 90€
nemci -
američani 700€
- zaščitna plata - 2mm jekla (pride pod mašino in pokrije karter avtomatskega menjalnika):
rusi - 160€
nemci - 500€
usa - 700€
- liftkit 30mm
rusi 90€
nemci -
američani 700€
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Daj mi link od Rusov, pa če je to je to. Da vidim, kje se da to dobiti. Sam se bojim, da je to narejeno po rusko za vola ubiti. Rabim link.
Od rusov boš uradno preko Kogovška naročil, drugače ne bo šlo. Cena za šus plato za mojega outbacka je 160€ skupaj z montažo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Klemz, kaj pa končna cena avta, če ni skrivnost? Oglaševana je bila okoli 16.000 €, če se ne motim.
Oglasevana je bila 16.990€. Za 16.500€ sva ga odpeljala ker sva dala Passata v racun.
klemz napisal/-a:Oglasevana je bila 16.990€. Za 16.500€ sva ga odpeljala ker sva dala Passata v racun.
No, naj ti dobro in dolgo služi.....
Liftkit tudi preko Kogovška?nebivedu napisal/-a:Od rusov boš uradno preko Kogovška naročil, drugače ne bo šlo. Cena za šus plato za mojega outbacka je 160€ skupaj z montažo.
NEBIVEDU preko Kogovska TRZIN sigurno ne pa ce vsi ostali propadejo. Imam zelo slabe izkusnje z njim. Kogovsek Dravlje vse pohvale TRZIN pa ne. Bom ze najdel link. Raje narocim pri Gorilla offroad ali pri LP advanture. Tako pac je.
Kogovšek uvaža te plate. Jaz linka nimam, da bi si sam naročil.
Vseeno pa mislim da za 160 evrov težko dobiš narejeno šus plato, ki paše bolt on na outbacka ali foresterja.
Vseeno pa mislim da za 160 evrov težko dobiš narejeno šus plato, ki paše bolt on na outbacka ali foresterja.
Luštn avto, praviš da brez opreme? Jo ima ja za tri strani malora!
Srečno vožnjo!
Srečno vožnjo!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Velik užitkov in srečen vožnje. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost