Impreza STi

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
RoShO
Uporabnik foruma
Prispevki: 109

Re: Impreza STi

Odgovor Avtor: RoShO » 23. Marec 2017, 09:27

Do 1000 max se brusi raje 800 drzalo bo pa tja 2-3 leta ce se stalno rabi avto, ki se vedno je lakirano na cisto plastiko brez primerja...

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 23. Marec 2017, 10:29

Jst sm z 2000->4000, groba->fina polirna pasta.

RoShO
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: RoShO » 23. Marec 2017, 10:37

Za lakiranje mislim, to za spolirat itak mores do finega... zvoskaj ces mas dolocene voske ki drzijo pol leta pa dvakrat na leto namazes in je...

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5490
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 23. Marec 2017, 11:01

Katerega priporočaš?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

RoShO
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: RoShO » 23. Marec 2017, 12:39

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 23. Marec 2017, 13:26

Očitno je tole noro dobra cena...
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... ar&_sop=15" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma kdo kaj izkušenj s tem?

RoShO
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: RoShO » 23. Marec 2017, 15:30

To so jsponski voski dobra zadeva rang meguajrsa oz se boljse... (kolega dela na operi-avto.si)

Uporabniški avatar
Kamion
Uporabnik foruma
Prispevki: 748
Kraj: Vipavska dolina

Odgovor Avtor: Kamion » 23. Marec 2017, 15:44

Ampak kaj pomaga tale vosek če ga je še vedno treba vsake pol leta na novo nanašati. :cr
A res ne obstaja nobena rešitev ki bi zdržala več kot 1 leto??
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.

Love. It's What Makes a Subaru a Subaru

RoShO
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: RoShO » 23. Marec 2017, 15:57

A avta nikoli je operes? :shock: :wtf

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma
Prispevki: 2237

Odgovor Avtor: urbancebulj » 23. Marec 2017, 18:18

Jaz sem pred 14 dnevi zbrusil z 1200, potem z 2000 nato pa je ličar z lakom polakiral.
Izdelek je res top.
Kako dolgo bo zdržalo pa poročam.
Avto je v pogonu nekje 50-70km na dan, vsak dan.

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 23. Marec 2017, 19:30

Dej ga vprašaj kater lak je dal čez. Me zanima a je za plastiko kak poseben al čist navaden?
Ker bi tole sam naredu doma, lak kupiš v trgovini blik, ni neka huda cena...kaj pa vem 10-15€ za rečmo pol litra, kar je dosti za lakiranje konkretnega kosa avta. Pihneš pa doma s pištolo iz interdiskonta. Če zahecaš pa brusiš in akcija ponovno :)

RoShO
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: RoShO » 23. Marec 2017, 23:20

Navden avto lak, js delam rad z novol rdecim ki tezje zakuha.... ;)
Kupi najceneji lak za najcenejo pistolo, ker drazji ko je lak tezje je barvat (tanke plasti) in predsej hitro zakuha (mikro mehurcki cez celo povrsino)

Sem pobarval ze nekaj avtov....
In nerabis do 2000 brusit ki se bo kaj kmalu izluscil lak se tko nima pravega oprijema na plastiko, pri 1000 zakljuci samo poglej ce je posod enakomerbo zbrusena... ce gres od grobega kor krizno brusi z vsako visjo granulacijo (ne v krogih) da res vidis da pobere sledi od prejsnje... (npr. 600 brusis naprej-nazaj, 800 gor-dol, pol 1000 spet naprej-nazaj)
Js jih se vedno raje spoliram ce je opcija pa mi ni tesko barvat..... ampak plastika dobi lepsi sijaj ce je dobr spolirana...

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 28. Marec 2017, 20:16

Danes sva imela dokaj neumno izkusnjo na tehnicnih prelgedih. Najprej je tipcu avto crkoval, ko je speljeval. Potem, ko ga je premikal ga je za moje pojme prevec naviral. Zapicli so se v zatemnjene sipe in zadnji spojler-sank in nakoncu se pline. Prednja stekla pac niso bila homologirana, samo do sedaj se ocitno ni nobede vtikal v njih, sem imel namen odstranit folijo. Razjezilo me je, ker je gospod preglednik trdil, da spojler ni original in je previsok. Sem rekel, da je to original STI in tak pac je, nikakor ni hotel razumet. Potem so bili problem se plini, dokler niso na obd priklopli merilne naprave in je stvar sla cez bp (izjava pri meritvi, da je lambda fuc). Tehnicnega so me vrgli, vozilo tehnicno ni brezhibno :lol: . Letim v firmo, potegnem folije dol. Se zapeljem do Sterna, napisejo izjavo, da je avto vizualno v tovarniskem stanju in se odpeljem nazaj na tehnicne. Prvo so strokovno ugotovili, da sem odstranil folijo in uzaljeni prebrali izjavo, da je avto v original stanju :D . Aja, pa profil gum so sli preverjat, niso pa imela casa pogleda prvo pomoc in zarnice :mrgreen:

Dejzika
Član Subaru kluba
Prispevki: 78

Odgovor Avtor: Dejzika » 28. Marec 2017, 20:24

klemz napisal/-a:Danes sva imela dokaj neumno izkusnjo na tehnicnih prelgedih. Najprej je tipcu avto crkoval, ko je speljeval. Potem, ko ga je premikal ga je za moje pojme prevec naviral. Zapicli so se v zatemnjene sipe in zadnji spojler-sank in nakoncu se pline. Prednja stekla pac niso bila homologirana, samo do sedaj se ocitno ni nobede vtikal v njih, sem imel namen odstranit folijo. Razjezilo me je, ker je gospod preglednik trdil, da spojler ni original in je previsok. Sem rekel, da je to original STI in tak pac je, nikakor ni hotel razumet. Potem so bili problem se plini, dokler niso na obd priklopli merilne naprave in je stvar sla cez bp (izjava pri meritvi, da je lambda fuc). Tehnicnega so me vrgli, vozilo tehnicno ni brezhibno :lol: . Letim v firmo, potegnem folije dol. Se zapeljem do Sterna, napisejo izjavo, da je avto vizualno v tovarniskem stanju in se odpeljem nazaj na tehnicne. Prvo so strokovno ugotovili, da sem odstranil folijo in uzaljeni prebrali izjavo, da je avto v original stanju :D . Aja, pa profil gum so sli preverjat, niso pa imela casa pogleda prvo pomoc in zarnice :mrgreen:

Jst pa raje ne bom komentirala njihovega odnosa! Naj gre dečko raje delat v tovarno, za mašino, ker za med ljudi ni! Manjka mu profesionalnosti in spoštovanja strankine lastnine. Razumem, da mora preveriti avto, pa kljub temu se ne rabi izživljat nad njim! O zavijanju z očmi, ne bom zgubljala besed in o načinu premikanja avtomobila. Verjetno vozi Clia in ga daje mal foušija.

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba
Prispevki: 1855
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: Psssiho » 28. Marec 2017, 20:44

Ker tehnicen je bil, remont?
H6 je šel od doma :band

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost