outback 2006
Re: outback 2006
Končna višina s to predelavo je enaka kot original?
lp
lp
Ja. Enaka, kot do konca dvignjen na nastavljivih amortizerjih.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Razlika med fedrom samonastavljivega amortizerja in fedrom nenastavljivih amortizerjev. Je nenastavljiv kr konkretno z večjim fijem. Tako da je potrebno zamenjat tudi šalčke.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Preverjeno tudi z moje strani, zadeva je OK.
Spet ena novost.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
158 evrov skupaj z montažo.
Ne. Te plate uvaža kogovšek (bullbars.si) in so "bolt on". Samo plastiko odstraniš in to plato našraufaš gor na že obstoječe luknje. Lahko bi jo tudi sam našraufal, ampak ker imajo montažo všteto v ceno, sem pustil da kar oni zmontirajo.
Ima pa alu in jeklene. Sam sem vzel jekleno, kolega pa alu (sva danes 2 montirala pri kogovšku). Plata pride tudi par cm višje kot plastika, tako da ima avto sedaj pod mašino še več lufta od tal kot prej s plastiko.
Nekje čez 14 dni greva pa še enkrat, ker bova montirala še zaščito za karter avtomatskega menjalnika. Bo pa kot nek bullbar (več cevi na nosilcih), da bo zaščiten pred kakim udarcem skal ali večjih kamnov. (zelo zaželjeno, da na offroadu kje ne razbijem tega karterja).
Ima pa alu in jeklene. Sam sem vzel jekleno, kolega pa alu (sva danes 2 montirala pri kogovšku). Plata pride tudi par cm višje kot plastika, tako da ima avto sedaj pod mašino še več lufta od tal kot prej s plastiko.
Nekje čez 14 dni greva pa še enkrat, ker bova montirala še zaščito za karter avtomatskega menjalnika. Bo pa kot nek bullbar (več cevi na nosilcih), da bo zaščiten pred kakim udarcem skal ali večjih kamnov. (zelo zaželjeno, da na offroadu kje ne razbijem tega karterja).
Vrhunsko. Sam moram do Šterna, da vidim kako je z originalnimi.
Original za tvoj model imajo, pa zaščito za zadnji dif tudi.
Čakam plastično pregrado za pločevinke, ko grem iskat, se pozanimam
.
Na uč približna teža aluminjaste?
Uuuu pošteno in ugodna cena
Se bom prav pozanimal, če imajo za xvja. Original je kar malce drago. :pr
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov