npr: https://carsales.li.csnstatic.com/parts ... 250671.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kaj pomenijo te oznake na olju in katera bi najbolje ustrezala za moj avto?
Zdaj pa res že preveč težim
Hehe zdaj sem mogla prav pogledati kaj pomeni trolanje, ampak sklepam da si tu mislil na reklamiranje? Cisto mozno da se ti zdi, ker sem imela res problem z avtom a sem ga toliko casa komaj cakala in tako rada se peljem da potem sem bila stalno zasikirana kaj je, in zdaj ko smo zamenjali olje in filter in ko vidim kaksna razlika je v voznji in delovanju dajem spostovanje oljuklemz napisal/-a:Tale tema men smrdi po trolanju :pr . Če se motim, dam za kawo.
klemz napisal/-a:Tale tema men smrdi po trolanju :pr . Če se motim, dam za kawo.
Kawa ni coffee, ampak beer. Kava je coffee. To smo določil že davnega leta 2002/2003 ko smo se pogovarjal, da bi imeli svoj klub (kar nam je kasneje tudi ratalo narest).SubaruLove napisal/-a:You owe me coffee :.sup
Haha hvala za razlago, memoriranoKawa ni coffee, ampak beer. Kava je coffee. To smo določil že davnega leta 2002/2003 ko smo se pogovarjal, da bi imeli svoj klub (kar nam je kasneje tudi ratalo narest).
BackW00d napisal/-a:Tebe sem teden dva nazaj videl tukajle na šišenski cesti. Najprej sem opazil viola/modrega legacya nato pa tudi nasmešek za volanam, prav takšen kot je v tvojih tvojih postih.:c
Z veseljem bi, sem že gledala temo, a grem 14.4. v tujino..Drugače pa je moj Legacy bolj nizek za off-asfalt se mi zdi, ali je tam tudi kaj asfalta?klemz napisal/-a:Potem pa pridi na vrhniski off-asfalt, ki bo v kratkem :.sup .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost