nova impreza
-
impreza123
- Novinec
- Prispevki: 9
nova impreza
Kupujem novo imprezo od 2009 letnik dalje.. Pogon bo na vsa 4 kolesa in bencinski motor. Me pa zanima vase mnenje če ima kdo motor 1.5 ali 2.0 ker se nemorm odločit..
hvala
hvala
Re: nova impreza
viewtopic.php?f=32&t=10241" onclick="window.open(this.href);return false;
Pjt tega pogledat, če ta motor svoj pa vzami 2.0
Pjt tega pogledat, če ta motor svoj pa vzami 2.0
H6 je šel od doma 
Moj foter ma identično takšno srebrno z 1.5 motorjem... Počasi bo imel prevoženih 40.000km...
Avto se po ravnini solidno pelje, ko pa pride hrib, ga moreš pa pošteno tiščat da ga kam spraviš... Ima sicer reduktor, vendar kljub reduktorju je tastara 1.6-90HP poskočnejša...
Osebno če bi kupoval bencinarja, ne bi jemal pod 150hp, torej pride v poštev 2.0.
Če imaš možnost, pojdi pogledat in poskusit obe različici in se boš lažje odločil
Avto se po ravnini solidno pelje, ko pa pride hrib, ga moreš pa pošteno tiščat da ga kam spraviš... Ima sicer reduktor, vendar kljub reduktorju je tastara 1.6-90HP poskočnejša...
Osebno če bi kupoval bencinarja, ne bi jemal pod 150hp, torej pride v poštev 2.0.
Če imaš možnost, pojdi pogledat in poskusit obe različici in se boš lažje odločil
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
-
impreza123
- Novinec
Najlepsa hvala za odgovor. Testirav bom oba motorja ampak glede nato da živim u kraju kjer je kar velik klancev je verjetno bolsi 2.0. Zanima me samo poraba? Ima mogoče kdo realne številke?
Če kupuješ subaruja se ne sprasuje o porabi
, relani številk nikoli ne boš dobil, ker je vse odvino od voznika in od relacije kje se voziš. Računaj od 8l+ 
H6 je šel od doma 
Pozdravljen.impreza123 napisal/-a:Najlepsa hvala za odgovor. Testirav bom oba motorja ampak glede nato da živim u kraju kjer je kar velik klancev je verjetno bolsi 2.0. Zanima me samo poraba? Ima mogoče kdo realne številke?
Potem ti pa priporočam, da gledaš in iščeš imprezo xv. Ta model je imel 2.0 motor in reduktor. Navadna 2.0 ga nima. Je pa ta motor dovolj zmogljiv, da se brez napora normalno voziš v klance. Poraba je pa tam nekje 9.
Na 1.5 motor raje pozabi.
Lp.
Če ti letnik ni problem je tale kar taprava. Ima še BRCjev plinski sistem.
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20Bi-Fuel" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20Bi-Fuel" onclick="window.open(this.href);return false;
Ce se ne motim je tako gabrc meu
-
impreza123
- Novinec
No kanomlčan ti sigurno veš
Ni slaba benz+ plin.. Ampak o avtu se zdaj sele informativno malo zanimam.. Sigurno bo subaru impreza ker pač japoncem zaupam kar se tiče kakovosti
Malo sem bil samo skeptičen glede motorja.. Bo pa treba se mal počakat in zaslužit kak € in potem in v resno akcijo.. Me zanima če ima kdo izkušnje da je kupoval avto u nemčiji? Sem tud tam prebiral in niso slabe cene će vštejem vse stroške ki nastanejo zaradi prevoza in davka.. ??
Predvsem imaš več izbire, isto v Italiji.
Sej tale je od gabrca
jst bi na tvojem mestu kar njega kontaktiral, ko nabereš evre na kup
jst sm biu zelo zadovoljen z njegovim odnosom in pomočjo, kot sem tudi z avtom zadovoljen 
-
impreza123
- Novinec
Okej hvalau usem za nasvete.. bom se malo premislu..
lp
lp
Se to,ta ma skor ceu motor na nov zlozen.ti bo on znal vec povedat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov