Kabinski filter sem zamenjal, z nekim sprejem opravil dezinfekcijo prezračevalnega sistema, a ob vklopu in izklopu klime, se še vedno pojavlja postan vonj. Iz odtoka dovolj kaplja, zato predvidevam, da bi moral bolj konkretno sčistit sam uparjalnik. Pri imprezi to ni bil nek strašen problem, pri outbacku pa še nisem preveril.
Je kdo to že počel? Je dosti razdiranja? Zasledil sem napotek, da se eno reč našprica v sesalne reže pred šipo, a bi rad uparjalnik mehansko sčistil.
Čiščenje uparjalnika
Re: Čiščenje uparjalnika
Te spreji ki jih sprožiš v kabini in jih potem ventilacija presuče čez reže niso vredni NIČ!
Sam sem vzel od ene češke firme večjo dozo z tako 3/4 metra dolgo slamico, ki jo zarineš v šobe in notri našpricaš peno, ki potem rine ven še par dni
Zadeva je še vedno pomagala! Našprical sem tudi v luknjo pri filtru, da je tam razkužilo kiler...
Sam sem vzel od ene češke firme večjo dozo z tako 3/4 metra dolgo slamico, ki jo zarineš v šobe in notri našpricaš peno, ki potem rine ven še par dni
Zadeva je še vedno pomagala! Našprical sem tudi v luknjo pri filtru, da je tam razkužilo kiler...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Re: Čiščenje uparjalnika
Jst sm od frescure dozo kupu. Ventilacijo na notranje krozenje, vent do konca in lopute usmeru na noge ter glavo. Zamenu sem se kabinski filter, ki sem ga nadisavu (pred tem se je posusil, da ne bo plesnil).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost