Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Prodaj in kupi kaj drugega, del pa ven potegni. Počasi se bo vse sesulo.
Litecoin je 27€, bil je pa 35€. BTC je pa odbrzel v višave.
Litecoin je 27€, bil je pa 35€. BTC je pa odbrzel v višave.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
iz krakena šuške pol nazaj na trr?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ja to gre brez problemov. Provizija je 9 centov. SEPA nalog.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Glede na to, da bo hekerskih napadov, kot je bil tale zadnji, čedalje več, in da je plačilno sredstvo za odkup kode bitcoin, se ga bo očitno splačalo obdržat oz. imet.
bitcoin je še vedno precej volatilen, tako da je vedno kaka prilika za mali profit. le počakat treba, pa brez panike.
naredil sem neumnost. včeraj sem prodal bitcoine in litecoine, in naredil nalog za dvig evrov. na računu sta mi ostala 2 € in žilet, in sem za hec kupil 80 lumnov, za 2,4c/lumen. danes zjutraj je lumen 4,4c, in imam na računu 4€ ... bedak bi si lahko podvojil 400€ na 800€ v manj ko 24 urah ... ah, če jaz ne bi bil cepec, bi bil prav bister dec ...
Trgovanje še ne, rudarjenje da. Tole sem našel:
Dohodnina se v posebnih primerih ne plača od dobička iz kapitala, od odsvojitve premičnin in od odsvojitve izvedenih finančnih instrumentov. "Skladno z navedenim se od dobička iz kapitala, ki ga fizična oseba dosega s prodajanjem bitcoinov, ne plača dohodnina," so zapisali na Dursu.
A država je svoje lovke vseeno stegnila tudi na to področje. Svoj del pogače si namreč odreže pri dohodku, ki ga fizična oseba dosega pri t. i. "rudarjenju" bitcoinov, in sicer kot drugi dohodek po zakonu o dohodnini.
Dohodnina se v posebnih primerih ne plača od dobička iz kapitala, od odsvojitve premičnin in od odsvojitve izvedenih finančnih instrumentov. "Skladno z navedenim se od dobička iz kapitala, ki ga fizična oseba dosega s prodajanjem bitcoinov, ne plača dohodnina," so zapisali na Dursu.
A država je svoje lovke vseeno stegnila tudi na to področje. Svoj del pogače si namreč odreže pri dohodku, ki ga fizična oseba dosega pri t. i. "rudarjenju" bitcoinov, in sicer kot drugi dohodek po zakonu o dohodnini.
Je kdo razmišlu, da bi na OBja dal zadaj LSD?
Bral sem da je pri "švoh" subarujih (2.0 NA) LSD zadaj pointless, saj poveča understeer. Torej ravno obratno od tega kar bi po navadi rad dosegel.
Mogoče bi pa LSD pomagal pri offroad dogodivščinah.
Mogoče bi pa LSD pomagal pri offroad dogodivščinah.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Pomoje pri smrduhu neb biu problem, ker je kr zivahen z guzico, sploh na mokrem brez elektronike.
Jah LSD majo zadaj vsi avtomatiki (končnica XT je na difu napisan). Da bi vedel razliko bi moral navadnega peljat...
Spet? Smrduh? Ti to resno?klemz napisal/-a:Pomoje pri smrduhu neb biu problem, ker je kr zivahen z guzico, sploh na mokrem brez elektronike.
Sej večina OB ima zadaj LSD.klemz napisal/-a:Je kdo razmišlu, da bi na OBja dal zadaj LSD?
od 1999 do 2002 modeli imajo samo tisti z zimskim paketom LSD zadaj
od 2003 do 2006 ga imajo vsi
od 2006 do 2009 ga imajo spet tisti z zimskim paketom in avtomatiki (ročni ga nimajo)
od 2010 naprej pa ne vem kako imajo rešeno.
Pomaga, pomaga!Kamion napisal/-a:Mogoče bi pa LSD pomagal pri offroad dogodivščinah.
Ko je biu najin na dvigalu, sem preveril. Kolesa se vrtita v nasprotno smer. Se pravi, zamenjam diff in stvar deluje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 38 gostov