Outback 2011 "coal runner"
Re: Outback 2011 "coal runner"
A ta dimenzija je homolo....?
Sej si preko cm pridobil na višini
Sicer če bi naredu podložke za amortizer, bi verjetno 100% mogu vzdolžno roko podaljšat, ker se že na sliki vidi da je res malo placa spredaj pred gumo. Ampak bi pa recimo še ~4cm dobil na podvozju. Si potem 5cm višji od serijskega. A ni to potem že preko 30cm ?
Sicer če bi naredu podložke za amortizer, bi verjetno 100% mogu vzdolžno roko podaljšat, ker se že na sliki vidi da je res malo placa spredaj pred gumo. Ampak bi pa recimo še ~4cm dobil na podvozju. Si potem 5cm višji od serijskega. A ni to potem že preko 30cm ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
-
GrafvonMarzipan
- Novinec
- Prispevki: 16
Mene tudi zanima kako je s homologacijo? A volan je občutno trši?
Outback je postavljen na 20cm. Če ga bi res še podložil za 3 oz. 4cm + te gume, bi potem prišel na 25cm.
Za homolomo se mi pa zdi, da ni neke panike..razlika je samo iz 60 na 65 višine, drugo se ni spremenil.
Dobr mu pašejo ti copatki, samo kako colo ko bi ble manjše pa še mal višje.

Za homolomo se mi pa zdi, da ni neke panike..razlika je samo iz 60 na 65 višine, drugo se ni spremenil.
Dobr mu pašejo ti copatki, samo kako colo ko bi ble manjše pa še mal višje.
Verjamem, da ni panike. Je preveč "normalno" vozilo. Tudi sam bi rad za zimske vzel gume, ki minorno odstopajo od homologiranih za avto. A v primeru nesreče tudi po krivdi drugega kdove, kaj porečejo zavarovalnice na dimenzije gum, ki niso vpisane v kartonček.Kanumlc napisal/-a: Za homolomo se mi pa zdi, da ni neke panike..razlika je samo iz 60 na 65 višine, drugo se ni spremenil.
Meni pa tole ni vsec tisti grdi razmak pri zadnji gumi...levo desno ozko. Vem da si hotel visji avto ampak tole men ni okusno. Pa tudi glede varnosti pri kakih luknjah zna kolo zadeti v prag.
Kolo ne bo zadel nikamor, brez skrbi.
Jst bom pa kmalu rabila pručko, da bom splezala v avto

Malo update-a po 5000km. Strešno okno se je začel zatika, vrjetno ga je treba nazaj nastavit, premaknik, karkoli že. Sem podmazal gumo okoli stekla pa še vedno štrajka. Klima se zaganja, vrjetno ventil pritiska, napolnil sem jo in ni neki velik plina mankal. Zavore so preslabe za težo vozila, pa lahko kdorkol reče, da je ok. Dizel z ročnim menjalnikom in off-cesta ni dobra kombinacija, tist hill-hold in pomoč pri spustu oz. karkol naj bi že počela stvar je brezvezna. Važno, da je žena zadovoljna :.sup . Imam pa nekje v malih možganih LP Aventure lift-kit, sam bo treba € napraskat, pa še z našimi cestnimi oblastmi se pregovarjat.
http://i.picresize.com/images/2017/04/27/RjWMA.png
http://i.picresize.com/images/2017/04/27/RjWMA.png
Meni se bremze zdijo v redu za "civilno" uporabo.
Zame so prešvoh.beliblisk napisal/-a:Meni se bremze zdijo v redu za "civilno" uporabo.
Danes sem zamenjal filter kabine in dezinficiral klimo. Filter pomojem še nikoli oz. zelo zelo dolgo ni bil menjan.
http://i.picresize.com/images/2017/05/13/FdDCo.jpg
http://i.picresize.com/images/2017/05/13/qpcCQ.jpg
Tale filter klime se kr hitro zabije, ker je itak ventilacija non stop prižgana.
Se spomnim, da sem ga moral na bivšem Volvu menjat 3x v dveh letih, se je orng poznal, da je pol dost bolš pihal
Se spomnim, da sem ga moral na bivšem Volvu menjat 3x v dveh letih, se je orng poznal, da je pol dost bolš pihal
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Hm, pomoje je tudi odvisno kje se vozis.
Tale filter ni dosti predihal. Črn je že od novega. Ogljen. ;-) Če bi res dal dosti skozi, bi bil scufan.
Sej oglen ni cist siv/crn, spodaj je bil relativno cist in kar je "oglja" ga je malo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost