Kot rečeno, motor se je ''le'' obnovil, večinoma originalne komponente (o-ringi, tefloni in ležaji niso original), gred in ojnice pa malo rabljene. Poleg motorja sem dal obnovit še servo črpalko ter preoblečt volan in prestavno bunkico.
Seveda ni šlo v prvo, najprej je bilo treba ponovit vajo pri natikanju vzvoda za sklopko, potem sva potrebovala en večer da sva pogruntala da je en injektor zapikal in na koncu še da servo pušča pri spoju pokrova z ohišjem rezervoarčka. Kakorkoli že, od torka naprej avto dela ko šus ... do včeraj :t:
Na poti iz službe sem sem zapeljal v manjši bazen na cesti, 500m naprej avto začne kašljat in se naposled ustavi. Jasno sem najprej pomoslil da je voda zalila cilindre ( sicer zelo malo verjetno, pa vseeno), danes pa se je izkazalo da je odletela plastika ki na injektorju drži mali O-ring na mestu. To plastiko sem zlomil med demontažo, pri montaži sem jo zlimal nazaj in sklepal da je to to ... no ni to to :zjz V glavnem jutri sem zmenjen z enim strugarjem da mi bo ta košček naredil, pa poizkusimo srečo