Outback 2011 "coal runner"
Re: Outback 2011 "coal runner"
Wuhu, danes se je prižgala DPF lučka. Delal je aktivno regeneracijo, po navodilih voziti 60kmh+, da se segreje dpf, čeprav na forumih pravijo 130kmh+. Po nekaj kilometrih višjih obratih in cca. 10minutah so bile saje pokurjenje oz. je vrednost padla pod 75% in lučka ugasnila.
PS: eni pravijo, da se regeneracija vklopi vsakih 6500km in če ne doseže taprave temperature se prižge lučka.
PS: eni pravijo, da se regeneracija vklopi vsakih 6500km in če ne doseže taprave temperature se prižge lučka.
Smrdljiivc bo dobil vlecno kljuko. Na obzorju je nov projekt 
PS: pa zatemnila sva stekla (95%), strešno okno pa je dobil refleksno folijo.
http://i.picresize.com/images/2017/05/19/EXr1J.png
http://i.picresize.com/images/2017/05/19/EXr1J.png
NPN zraven Avto Planeta, za Vrtacevga zaposlenga cena 100€ (+10€ sibedah), drgac pa mislm da je 140€.
Smrdljivc? Resno? Še dobr, da te ne sliši tale moj lepotko!klemz napisal/-a:Smrdljiivc bo dobil vlecno kljuko. Na obzorju je nov projekt
HahaahaDejzika napisal/-a:Smrdljivc? Resno? Še dobr, da te ne sliši tale moj lepotko!klemz napisal/-a:Smrdljiivc bo dobil vlecno kljuko. Na obzorju je nov projekt
H6 je šel od doma 
Nope, mors sam it.
Vceraj sem nasel tipa, ki naj bi mi spravil cez homologacijo dimenzijo gum in LP Aventure lift-kit. Danes zmontiram kljuko, potem pa skupaj s sipami probam homologirat se dimenzijo gum.
Je bil tale outback včeraj pri Karlu na servisu?
Sem šel v logarsko pa je bil en bel outback z KR tablico tam parkiran. Vsaj videti je bilo tako.
Glede na količino parkiranih vozil subaru ob cesti in lokacijo predvidevam da je tam doma Karel
lp
Glede na količino parkiranih vozil subaru ob cesti in lokacijo predvidevam da je tam doma Karel
lp
Bil je tam, samo ne na servisu. Sel sem po dele za projekt in na kawo. Karli pa zivi v blizini, tam ima delavnico.
Aha... ob cesti je bil parkiran ja 
Uff tole bo pa zelo zanimivo spremljat. Me zanima kako bo šlo vse skupaj. Pa še zelo huda mrcina bo :.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov