Katere svečke
Katere svečke
Živjo,
zamenjati moram svečke. Avto je Outback, 2009, 2.5 bi-fuel-173KM..
Katere priporočate in kje nabaviti? Denso?
Hvala
lpm
zamenjati moram svečke. Avto je Outback, 2009, 2.5 bi-fuel-173KM..
Katere priporočate in kje nabaviti? Denso?
Hvala
lpm
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Katere svečke
Predvidena je NGK PFR5B-11, jaz bi pa raje vzel Denso PK16PR11.
Tnx Danci..
Dobim to pri večini dilerjev, ali bo kar treba na pooblaščen servis?
Še to, ja za menjavo predviden kakšen poseben ključ, glede na to, da so ob strani je in je prekelto malo prostora
Ali se da z navandnimi ključi in nastavki skombinirati?
lpm
Dobim to pri večini dilerjev, ali bo kar treba na pooblaščen servis?
Še to, ja za menjavo predviden kakšen poseben ključ, glede na to, da so ob strani je in je prekelto malo prostora
lpm
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Samo da preverim - to gre za tistega Outback-a, za katerega si mi enkrat že poslal VIN?
Jaz jih ponavadi naročim kar na http://www.sparkplugs.co.uk/.
Včasih sem naročal tudi pri http://www.avtodeli-dovzan.com/, ki je (bil?) uvoznik za Denso.
Jaz jih ponavadi naročim kar na http://www.sparkplugs.co.uk/.
Včasih sem naročal tudi pri http://www.avtodeli-dovzan.com/, ki je (bil?) uvoznik za Denso.
Tako je isti outback 
Hvala.
lpm
Hvala.
lpm
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Ok, potem štimajo svečke, ki sem ti jih napisal.
Novejši modeli imajo 'iridium' svečke.
Aja še to.. avto je tudi na plin.. so potem vseeno enake svečke?
Vem kompliciram
samo bi rad nabavil pravo zadevo.
lp
Vem kompliciram
lp
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Super tnx.
lpm
lpm
Spet jaz 
Danci kolikor gledam po katalogu od Dodvžana, je za moj outback predpisana svečka Denso:
VK20
Je to mogoče napaka, na njihovi strani? Vzeti navadne ali iridium?
lp
Danci kolikor gledam po katalogu od Dodvžana, je za moj outback predpisana svečka Denso:
VK20
Je to mogoče napaka, na njihovi strani? Vzeti navadne ali iridium?
lp
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Po Subarujevem katalogu rabiš 22401AA570, kar je po Densotovi primerjalni tabeli:
Denso 'regular': PK16PR(-L)11
Iridum Power: IK16
Iridium Tough: VK16
Razlika med VK16 in VK20 je sicer samo v toplotni vrednosti (heat range).
Denso 'regular': PK16PR(-L)11
Iridum Power: IK16
Iridium Tough: VK16
Razlika med VK16 in VK20 je sicer samo v toplotni vrednosti (heat range).
Živjo,
končno sem se lotil tele menjave.. Nikakor se nisem mogel uskladiti z mehanikom, pa sem se lotil sam. Sem laik, računalničar po poklicu, tako da malo potrpljenja prosim
Svečke, ki so bile notri so bile res katastrofa, če primerjam z novimi, sploh ne vem kako je avto delal kakor je delal..
Imam pa en PROBLEMček... 3 sem zamenjal z malo telovadbe. 4 svečka, ki je pa najbližje vozniku, je pa zelo nedostopna. Sem odmaknil varovalke, kable kolikor se je dalo in seveda odstranil akumolator, vendar je ključ-nastavek, ki ga imam prekratek, če dam pa dodatni nastavek gor je pa predolg, oz ne morem pod kotom priti zraven...
Ve slučajno kdo pravo dimenzijo (dolžina) nasadnega ključa, da pridem zraven. V gedorah imam dva 16, pa sta oba prekratka, da bi gledala ven.
Tnx za pomoč.
lp
končno sem se lotil tele menjave.. Nikakor se nisem mogel uskladiti z mehanikom, pa sem se lotil sam. Sem laik, računalničar po poklicu, tako da malo potrpljenja prosim
Svečke, ki so bile notri so bile res katastrofa, če primerjam z novimi, sploh ne vem kako je avto delal kakor je delal..
Imam pa en PROBLEMček... 3 sem zamenjal z malo telovadbe. 4 svečka, ki je pa najbližje vozniku, je pa zelo nedostopna. Sem odmaknil varovalke, kable kolikor se je dalo in seveda odstranil akumolator, vendar je ključ-nastavek, ki ga imam prekratek, če dam pa dodatni nastavek gor je pa predolg, oz ne morem pod kotom priti zraven...
Ve slučajno kdo pravo dimenzijo (dolžina) nasadnega ključa, da pridem zraven. V gedorah imam dva 16, pa sta oba prekratka, da bi gledala ven.
Tnx za pomoč.
lp
Oz, skušam najti krajši podaljšek?
lp
lp
Posodo s tekočino za pranje stekel (in luči) si verjetno tudi odstranil?
Najbolje, da pomeriš, koliko bi rabil imet podaljšek za na gedoro pa greš do najbližjega merkurja (oz. podobne trgovine), jes sem skombiniral dva krajša podaljška, da lahko normalno odšraufam.
Najbolje, da pomeriš, koliko bi rabil imet podaljšek za na gedoro pa greš do najbližjega merkurja (oz. podobne trgovine), jes sem skombiniral dva krajša podaljška, da lahko normalno odšraufam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov