aleks napisal/-a:danes so delavci s pištolo štrihali kolesarnico na severni strani parkirišča v službi, z dvokomponentno farbo. pa severnik je pihal ... arrgghh. vsi mamo kosmate šipe in pleh s tiste strani ki je gledla na sever. spet bom plastelinal ko bedak ...
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Gladkomalo jim pomolite račune za čiščenje. Šalabajzerijo si najbolj zapomniš tako, da te odprava napake košta več kot si zaslužil.
Po dolgem času lep pozdrav vsem na forumu. 
O pozdravljena. Še vedno na foresterju?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Tudi tebi lep pozdrav niva13 :-D
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Živjo niva13, me veseli da je še ena punca nazajniva13 napisal/-a:Po dolgem času lep pozdrav vsem na forumu.
Pozdravljena niva13, daj predstavi svoj voz 
H6 je šel od doma 
jp, še zmeraj na Foresterju 2002, teče že osmo leto, kar ga vozim, pa me še ni minilonebivedu napisal/-a:O pozdravljena. Še vedno na foresterju?
rja ga še ni požrla, mal je sicer len, al je pa samo mene mal zagrabilo, da bi več pospeška
btw, a te lampe pašejo na mojega?
https://www.bolha.com/nadomestni-deli/a ... u+forester
moj ima že mal meglene od znotraj
Ooo lej jo. :-)
S temi lučmi bi bolje videla, kar pa je pri nas prepovedano. Nimajo usmerjenega oz. rezanega snopa.
S temi lučmi bi bolje videla, kar pa je pri nas prepovedano. Nimajo usmerjenega oz. rezanega snopa.
In kaj pol to pri nas prodajajo. :pr
Rabljene se mi verjetno ne splača kupit, ker bo čez kako leto isto. Bom vprašala v torek glede cene novih, ker imam itak servis.
Btw Interservice je zdaj AMZS. Sem zadnjič klicala, da se naročim za servis, pa se oglasi AMZS. Pa saj sem včlanjena, bo še mal popusta na delo.
Rabljene se mi verjetno ne splača kupit, ker bo čez kako leto isto. Bom vprašala v torek glede cene novih, ker imam itak servis.
Btw Interservice je zdaj AMZS. Sem zadnjič klicala, da se naročim za servis, pa se oglasi AMZS. Pa saj sem včlanjena, bo še mal popusta na delo.
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
nimaš stekla zavarovana? če mas zihtaj preko zavarovalniceniva13 napisal/-a:In kaj pol to pri nas prodajajo. :pr
Subaru Impreza RS
Žal ni prvič. Land kruzerco so mi z rumeno poprhali. Isto v službi, sam da so drug kurnik farbali ... v vetru.Sajmon napisal/-a:Gladkomalo jim pomolite račune za čiščenje. Šalabajzerijo si najbolj zapomniš tako, da te odprava napake košta več kot si zaslužil.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
nimaš kaj, šef jim je naročil: danes bote tole pobarval, pa hitro, ker bo najbrž treba še drugam ... delavci pač naredijo ... kaj pa morejo. tko je.SubaruLove napisal/-a:aleks napisal/-a:danes so delavci s pištolo štrihali kolesarnico na severni strani parkirišča v službi, z dvokomponentno farbo. pa severnik je pihal ... arrgghh. vsi mamo kosmate šipe in pleh s tiste strani ki je gledla na sever. spet bom plastelinal ko bedak ...:4rt Eni ljudje pa res ne razmišljajo :S :zjz
skoraj en teden smo se bockali z izvajalcem, da so odprli škodni primer, da lahko sploh peljemo škodo ocenit. pa ma firma zavarovano, tudi za tak primer.
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Žal je točno takoaleks napisal/-a:nimaš kaj, šef jim je naročil: danes bote tole pobarval, pa hitro, ker bo najbrž treba še drugam ... delavci pač naredijo ... kaj pa morejo. tko je.
skoraj en teden smo se bockali z izvajalcem, da so odprli škodni primer, da lahko sploh peljemo škodo ocenit. pa ma firma zavarovano, tudi za tak primer.
bo že. šipe bom splastelinal ker se brisalci kokr mal zatikajo, ostalo pa zaenkrat ne. v glavnem vsi živi in zdravi iz te nezgode.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov