http://www.youtube.com/watch?v=Ut2RtfTC-6Q
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Tole se pa mal hitrej premika, k H4 NA subaru 
Pa merilec za porabo mu malo čudno deluje
Malo nizka poraba za tako pospeševanje.
ali pa kaj takega (za vse tiste ki razumete hiške
):
https://www.youtube.com/watch?v=4pVPE82_pXs
telih GT pa ne vidiš dosti pri nas!
lp,m
ali pa kaj takega (za vse tiste ki razumete hiške
https://www.youtube.com/watch?v=4pVPE82_pXs
telih GT pa ne vidiš dosti pri nas!
lp,m
Samo do 180 km/h števec? 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Lahko tu vprašam kje dobim MAP senzor za Alfo 147, 1.9 JTD 2006 88kw..
in kje dobim tako cev
in kje dobim tako cev
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
zgleda da je bila včeraj na kitajskem plača ... litecoin zbezljal. tudi po prometu je danes zjutraj prva kriptovaluta. samo na obeh večjih kitajskih exchangih po 150'+ miljonov dolarjev prometa, tečaj čez 33€ za ltc. je nascal po prometu tako btc kot eth... na srečo sem vse že prodal pred enim mescem 
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Cev ti lahko jaz naredim.SubaruLove napisal/-a: ↑16. Junij 2017, 14:33Lahko tu vprašam kje dobim MAP senzor za Alfo 147, 1.9 JTD 2006 88kw..
in kje dobim tako cev![]()
Don't allow your mind tell your heart what to do.
A bi rosfrej cev mela ali samo nadomestek? Gumijasto cev dobiš dobre kvalitete na http://www.alfa-parts.net/ kot tudi MAP.SubaruLove napisal/-a: ↑16. Junij 2017, 14:33Lahko tu vprašam kje dobim MAP senzor za Alfo 147, 1.9 JTD 2006 88kw..
in kje dobim tako cev![]()
Zakaj bi pa MAP menjala? Tale senzor ponavadi ne crkne ravno kar tako... Je običajno prej kaj drugega narobe.
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Je od kolegice avto in bi imela nadomestek a če ima lahko rostfrei cev podobno ceno bi pomoje raje imela to 
Thomas22, lahko napišeš tu ali v sporočilo kakšna bi bila cena za to?
MAP senzor ni crknil, ji je kazalo napako in ko sem ji delala servis sem ga tudi očistila in je zdaj super, ji je pa rekel serviser da bi bilo okej tudi zamenjati. Ne vem tudi kakšne so cene za to, bom zdaj malo pregledala a če niso ravno visoke je potem okej da se ga tudi zamenja, ker kolikor sem videla tudi ni čisto original
Najlepša hvala za link, bo v veliko pomoč

Thomas22, lahko napišeš tu ali v sporočilo kakšna bi bila cena za to?
MAP senzor ni crknil, ji je kazalo napako in ko sem ji delala servis sem ga tudi očistila in je zdaj super, ji je pa rekel serviser da bi bilo okej tudi zamenjati. Ne vem tudi kakšne so cene za to, bom zdaj malo pregledala a če niso ravno visoke je potem okej da se ga tudi zamenja, ker kolikor sem videla tudi ni čisto original
Najlepša hvala za link, bo v veliko pomoč
Če sedaj dela in če ni ravno konektor na samem MAPu polomljen ne menjaj ničesar
original je tm okol 100€ in je bv dnar metat če dela. Nej raj špara za kšno zgorno roko 
Moj Hostar
Prosim ne pisat napačnih informacij! Mi naročamo vso robo direkt od dobavitelja - valeo, luk, mann, trw itd. - zato je včasih daljši rok dobave. Vse te majhne spletne trgovine, katere ne morejo kupit direkt od dobavitelja (ker nimajo pogodbe), kupijo pri nas ali pri konkurenci. Ceno pa podajo zelo nizko samo zato, da so lahko konkurenčni. Trenutno imamo toliko strank, katere zbijajo naše cene da so konkurenčni, da glava peče. Vsaka druga stranka gnjavi, da bi rad dobil po nevem kak nizki ceni, ker je našel na xyz strani... Špar, mimovrste, merkur, silux, so le eni izmed mnogih...
Pa brez zamere!
'talla
R33 GTST, SF5 EJ205, P205 XUD9TE, P11 SR20DE
Re: Moj Hostar
Peruccy, oprosti ne vem a si to mislil na moj prispevek. Če je potem je nekaj narobe v tej Sloveniji. Danes 20.06.17 je na spletni stani Euroton hladilnik za Foresterja SF motor EJ 202 ročni menjalnik cena 227 eur in še nekaj centov. Na spletni strani rezervni deli 24 pa je cena 80 eur in še nekaj centov. Za avtomatika pa 78 eur in še nekaj centov. Tu je potrebno prišteti še poštnina v vrednosti 9,9 EUR in pa dobava 3 - 4 dni. Preizkušeno ker kupujem tu gor cca 90% materiala za moj avto. Tudi glede vračila materiala je vse OK . V Sloveniji marsikje je to španska vas. Ne vem zakaj nimajo ali nimate na spletnih straneh trgovin kot so Adel, GMT itd. napisane cene, ampak pod artiklom je po navadi napis, DA POKLIČI ZA CENO. Če bi bilo vse OK bi imeli cene gor. Ker pa ni OK in je potrebno navadnega človeka olupiti na polno z maržo in to 2 kratno ali več je pa tako. Samo toliko za vednost.
Žal mi je, da že prej nisem začel kupovati na rezervni deli 24 ali podobnih trgovinah. Pa brez zamere.
Žal mi je, da že prej nisem začel kupovati na rezervni deli 24 ali podobnih trgovinah. Pa brez zamere.
Jaz ne kličem nobenega prodajalca ki nima objavljene cene. Konkurenca je velika....
Tako je. Zakaj bi denar metal stran še na telefonskih pogovorih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost