Pozdravljeni,
Imam težavo na Subaruju Legacy 2006 (2.0 - 121kw) in sicer avto starta normalno, nekaj časa dela potem pa na enkrat odpove stopalka za plin obrati motorja pa gredo na 2500 - 3000 in to je to. Karkoli pritisneš se nič zgodi. Ko avto izklopim ga pustim nekaj časa stati ...lahko tudi dan, pa potem spet vse normalno dela...do nadaljnega.Peljal sem ga k mehaniku, ki je očistil neke lopute ali ventile in ni našel napake, zato me je napotil k avto električarju. Ta je očistil nek potenciometer...predvidevam od pedala za plin. In sem se spet en dan vozil normalno potem pa spet. Ima mogoče kdo kakšno idejo?
PEDAL ZA PLIN NE DELA - OBRATI SKOČIJO NA 2500-3000
Re: PEDAL ZA PLIN NE DELA - OBRATI SKOČIJO NA 2500-3000
Podobno sem enkrat imel na hondi.
Mislim, da je bil TPS senzor,preveri. Je pa to verjetno tisti potenciometer kot pravis,da ti ga je cistil.
Mislim, da je bil TPS senzor,preveri. Je pa to verjetno tisti potenciometer kot pravis,da ti ga je cistil.
Re: PEDAL ZA PLIN NE DELA - OBRATI SKOČIJO NA 2500-3000
Jaz sem imel identični problem razlika je bila samo v tem, da ko sem motor ugasnil in ga nato takoj ponovno zagnal je spet pričel normalno delovat, toda napaka je bila vedno bolj pogosta in edina rešitev je bila menjava stopalke za plin, od takrat BP.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov