dober servis
dober servis
zanima me ali lahko kdo priporoca serviserja, ki ni uradni (BTC, Vrhnika) za popravilo subarujev na obmocju ljubljane
Re: dober servis
Meni je CRC še vse rešil:)
Ve kdo za kakšnega zanesljivega mojstra za Subaruje na severnem Primorskem?
Avto Vuga v Novi Gorici: http://www.avtovuga.si/sl/O-podjetju_vuga/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz sem šel k njim dokler nisem sam šraufal.
Jaz sem šel k njim dokler nisem sam šraufal.
Poraz od servisa ! Jaz sem šel k njimi zaradi obnove amortizerjev. Izpulili so mi polosovino in niso mi dolili olja, ki je stekel iz menjalnika. To je bilo 10 let nazaj, lahko da so se sedaj kaj popravili. Delal je sam šef, zato jaz k njimi ne več.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Zanimiva izkušnja. Na kateremu servisu si bil? Ker amortizerje obnavlja Vuga v sosednji ulici: http://www.itis.si/regeneracija-amortiz ... ve?4577789" onclick="window.open(this.href);return false;
Suzuki servis, nategun težke kategorije. Če imaš rad svoj avto in svoj denar stran od njih
Kakšne so pa kaj izkušnje z servisom v Kranju (Štern) , glede na to da je uradni?
in cenovno v primerjavi z ostalima uradnima?
in cenovno v primerjavi z ostalima uradnima?
Meni je Štern OK, poznam mlajšega (Benota), mehanik je zelo dobr. Zrihtajo zadeve kot je treba.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Zdravo,
kdo v Lj bi mi lahko zamenjal olje,filtre in pa svečke, da ne bi ravno vozil na pooblaščeni servis, pa da se kolikor toliko spozna na subaru.
Sem bil dogovorjen s kolegom pa je žal na bolniški.
Material že imam.
kdo v Lj bi mi lahko zamenjal olje,filtre in pa svečke, da ne bi ravno vozil na pooblaščeni servis, pa da se kolikor toliko spozna na subaru.
Sem bil dogovorjen s kolegom pa je žal na bolniški.
Material že imam.
To zamenjaj sam. Bo najceneje. To kar si naštel delam sam.
Ja olje bi še nekako šlo, samo svečke pa nebi rad kaj zaj..
Poleg tega morajo tudi mehaniki zaslužiti
Poleg tega morajo tudi mehaniki zaslužiti
Ja to drži. Drugače sem avtomehanik in res je, da je malo zajeb..o svečke menjati vendar gre. Dober križ (malo dodelan - oče dodelal - doma orodjarstvo) in dobre natične ključe in gre.
Men se je že 2x kabel odtrgal, ko sem menjal svečke
je pa najlažje par stvari odstranit, da je dostop do svečk lažji. Aja, pa 16mm podaljšano gedoro rabiš...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ja, kable je veselje menjati, sploh ko se zapečejo gor, oz prime vakum 
Malo me skrbijo svečke, jih lahko odlomim ko jih odstranjujem? Sem poizkusil eno pa se mi zdi da so res privijačene. Nisem sicer skušal na polno, ker sem se bal da kaj polomim, pa tudi pri montaži nove se bojim da mi pade notri
Malo me skrbijo svečke, jih lahko odlomim ko jih odstranjujem? Sem poizkusil eno pa se mi zdi da so res privijačene. Nisem sicer skušal na polno, ker sem se bal da kaj polomim, pa tudi pri montaži nove se bojim da mi pade notri
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov