Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Recimo Duster z vsemi šus platami, bulbarom in stopnicami pride posebaj in se montira v delavnicah pri nas. Tako da, smo razcistili.
Kako pa potem rečete tistim avtom, ki jih "dokončno" sestavijo na ladjah? Če tej ladji rečeš tovarna, ki je specializirana, je potem tak avto "tovarniško" sestavljen. In če vgradijo določen "dodatni" kos na pooblaščenem servisu/trgovini, potem tudi tu ne vidim nobene težave z "tovarniško" vgradnjo, če je tak kos v redni prodaji določene znamke. Tako je zame vsak avto, ki ga kupiš "novega" tovarniški, ker "nihče" ti ne more 100 odstotno zagotoviti, da je vsak avto bil dejansko "dokončno" sestavljen v eni tovarni. Pa saj ste že slišali, da imamo v Luki Koper specialne delavnice za popravilo avtov. Če se kakšen avto slučajno kakorkoli poškoduje med transportom do/v/iz, se ga tam popravi (zamenjana vrata, šipa, pobarvana streha, havba,...). Ali pa tale, naročiš nov avto z nalepkami po avtu in te nalepke "slučajno" odstranijo v trgovini pri pripravi vozila na predajo. Naročijo nove nalepke in jih nalepijo ter ti šele nato prodajo.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
To drži. Na Japonskem se avtoplin vgrajuje zgolj v taksije. Ljudje naredijo tako malo km z avtom, da se ne izplača. Recimo tale legacy letnik 2004 nima 120.000 km http://www.japancarsdirect.com/vehicle- ... &ref=A9590. Cena naj vas ne zmede (manj ko jurja), na Japonskem so rabljeni avti lahko strašno zanemarjeni in zato tudi poceni. Ni redko da avto v 10 letih tako zanemarijo, da ne položi več tehničnega.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
K smo že tle. Na kerih spletnih straneh se da pogledat/firbcat kaj majo japončki kej posebnega za prodat za izvoz? Na zgornji povezavi sta samo dva subaruja...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Ne pozabi, da imajo Japonci volan na desni strani.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Beliimports.....sam povej kaj pogledam:)
Tkole pa to zgleda, ko ti hoče sredi noči medved vlomit v avto, ti pa spiš na drugi strani šipe...
Žal ni blo časa, da bi nepridiprava pofotkal na delu, je pa na avtu pustil dovolj zgovorne sledi. Lokacija: Nacionalni park Yellowstone, ZDA.
Žal ni blo časa, da bi nepridiprava pofotkal na delu, je pa na avtu pustil dovolj zgovorne sledi. Lokacija: Nacionalni park Yellowstone, ZDA.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
O uživaš, dej še slik 
Eno vprašanje?
Če imaš gume namesto 195/60/15 kot piše v homologaciji 195/65/15, a res ne more na tehničnem napisat pogojno 14dnevni čas za odpravo napake in da kao ni potrebe po ponovnem pregledu?????????
Namreč zrihtu sem tri od štirih reči, tretje sploh pogledu ni (slednja mi je vzela največ časa) in ko sem mu rekel, da se mi ni ljubilo dat na avto drugih štirih platišč s znucanimi 195/60/15 gumami, ki jih mam RES doma v delavnici ni hotel slišat in reku, da naj se spet vrnem.
Upam da se jim nisem zameril ko sem speljal ven iz TP z lanch controlom
- mal heca, sem pa mal hitrejš speljal ja...
Če imaš gume namesto 195/60/15 kot piše v homologaciji 195/65/15, a res ne more na tehničnem napisat pogojno 14dnevni čas za odpravo napake in da kao ni potrebe po ponovnem pregledu?????????
Namreč zrihtu sem tri od štirih reči, tretje sploh pogledu ni (slednja mi je vzela največ časa) in ko sem mu rekel, da se mi ni ljubilo dat na avto drugih štirih platišč s znucanimi 195/60/15 gumami, ki jih mam RES doma v delavnici ni hotel slišat in reku, da naj se spet vrnem.
Upam da se jim nisem zameril ko sem speljal ven iz TP z lanch controlom
Če piše pogojno, potem si tehničnega naredu.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Nism, jutri peljem na drugih feltnah kjer imam podrte letne gume 195/60/15.
Imajo pa zihr nekaj mm da bo šlo čez.
Imajo pa zihr nekaj mm da bo šlo čez.
Stari, jst bi se posrau pa uscal od strahu. Kar se pa sublnov tiče, oni že vedo zakaj jih imajo.
Danes uredil z dotrajanimi ustreznimi gumami, me pa žal ne vidijo več.
Glede na to da naredim do cca 10 tehničnih pregledov na leto pač manjša škoda za njih
Glede na to da naredim do cca 10 tehničnih pregledov na leto pač manjša škoda za njih
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov