https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_S ... tronic_CVT
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Lineartronic wagn 2.5 bifuel se kr zanimivo sliši, sam če spodnje drži, potem imajo tega s ketno samo tazadnji modeli, ki so pa mal nad mojim idejnim proračunom
2007, na isto pašto kt klemzov. Glede DSGjev pa takole, na šihtu smo imeli nadomestnega novega superba z 6 stopenjskim dsgjem in 150 konjskem tdijem. Prevozil z njim cca 400 km polovico po lokalnih in polovico avtocesta. Isti problem prestavljanja v blokado ko se lotiš prehitevat, navzdol je hitrost prestavljanja tam tam z mojim. Se pa zelo pozna hitrost navzgor seveda, tist je pa fejst
Kakšna pa je približna poraba pri taki vožnji potem?
Dacni, kako pa je pri spec.B?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- markoter
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 645
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Jaz mam OB 2006, AT, Koroška - Passau cca 750km, večina tempomat po omejitvah: 8.8l
- markoter
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 645
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt:
Drugace pa kombinirana voznja pri meni 12.2l pri cca 14kkm
Na OB 2006 ima žena pod 9 litrov povprečno porabo (delavniki 3km v eno smer v službo, pa vsak vikend okoli 300km), jaz pa imam povprečje 9.6 (avtomatik in več vožnje po mestu)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
V soboto sem imel iz mb do kr 8.4L, po kranju pa nekje 11.2L.
nima reduktorja, pa full predrag, sej je pa že skor 6 let star.Sajmon napisal/-a: ↑01. Oktober 2017, 21:54Uf uf!
http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=12491460&show=1
Za moj okus vse kot bi si želel.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Reduktorja logično da nima, ker je AT. Saj pravite, da boljše plezajo. Cena je pa več kot pol nižja od prodajne, kar je v trendu padanja cene glede na starost in rabljenost.
Kakšne je pa kvaliteta izdelave in materialov, je pa drugo vprašanje...
Kakšne je pa kvaliteta izdelave in materialov, je pa drugo vprašanje...
Približno 9-10 po BC, povprečna pa je 12,2
H6 je šel od doma 
Še dobr, da Nebivedu nikol ne kup novga avta ker bi si drugač žile rezu ko bi cena avtu, ki je najbrž nov okrog 26.000€ sedaj pa po dobrih petih letih 13.000 
Sej to je samo 216€ izgube na mesec.
In če vzameš da daš pologa 13.000 in 13.000 na fafing na 5 let 60 mesecev, te avto stane praktično 432€ na mesec z izgubo vrednosti vred.
Pa vmes 6 servisov po 200€ in glavni za 500€ ter sklopka v kolikor si drvar za dodatnih 500€z delom vred.
Pol pa že počas kakšn visko odleti, kakšna lambda in končniki okrog in okrog avta
In če vzameš da daš pologa 13.000 in 13.000 na fafing na 5 let 60 mesecev, te avto stane praktično 432€ na mesec z izgubo vrednosti vred.
Pa vmes 6 servisov po 200€ in glavni za 500€ ter sklopka v kolikor si drvar za dodatnih 500€z delom vred.
Pol pa že počas kakšn visko odleti, kakšna lambda in končniki okrog in okrog avta
Ko sem sam testiral xvja cvt, sicer 1.6, je imel L prestavo, low-reduktor.
Saj pravijo, da novega avta se ne kupi zato, da ga boš prodajal.
15.000 evrov kredita na 7 let je 228 evrov na mesec.subi92 napisal/-a: ↑02. Oktober 2017, 11:08Še dobr, da Nebivedu nikol ne kup novga avta ker bi si drugač žile rezu ko bi cena avtu, ki je najbrž nov okrog 26.000€ sedaj pa po dobrih petih letih 13.000
Pol pa že počas kakšn visko odleti, kakšna lambda in končniki okrog in okrog avta![]()
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov