zimske pnevmatike
Re: zimske pnevmatike
5 mm distančnik bo rešil zadevo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Sem tudi sam bil v isti dilemi ampak na koncu sem kar 16ke nabavu zelezne, ki gredo cez celjusti. 1 leto sem imel pozimi bolj odprti tip feltne (alu 5 krakov) in se je na hitro pojavilo bistveno vec povrsinske rje po delih podvozja, kot ce imas zaprto zelezno feltno. Aja pa zavesce pasejo k budali šamar, da ti nič ne speskaBackW00d napisal/-a:Fantje, a kdo ve, a bi 7J široke feltne z ET35 pasale na MY01-07 imprezo SW, navadna širine, ne WRX limuzina oziroma STI poširjena izvedba?
Na 1996 letniku so mi zadaj ribale ob hudih naporih...
Našel sem ene lepe feltne za svojo, ker mi ni za kupovat 17" gum, bi raje dal gor 15 (ampak mi feltna ne paše čez zavore) ali 16"...
Lp.
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Distančnik bo mogoče pomagal, vendar pa potem guma ne bo več šla pod blatnik, ker je že v štartu 2cm bolj ven...Če bi dobil ziher odgovor, da ET35 pri 7J širine paše pod blatnik, bi že šel iskat 16" platiščeThomas22 napisal/-a:5 mm distančnik bo rešil zadevo.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Se pardoniram. Imel sem 7J ET40 17col.BackW00d napisal/-a:Si imel prav te 7J ET35? v kateri dimenziji? Kater avto?Kanumlc napisal/-a:Pašejo brez problema, do širine 215. Širina 225 je meni že ribala po robovih v hudih ovinkih.
Na imprezi sw 2006.
Sem v nedeljo zjutraj še enkrat zmontiral 7J×15 ET35 feltno na avto, ter jo spustil na kloc, in sem se odločil da preveč ven gleda. Guma je ziher za cel rob feltne ven izpod odbijača. ET40 bi že lepše sedla, pa še več prostora bi bilo kar se tiče gume/blatnika.
ET35 platišča v 7J bom kar opustil idejo
ET35 platišča v 7J bom kar opustil idejo
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Bom kar tlele...
Pozna kdo kakšnega ugodnega dobavitelja Nokian zimskih gum?
Pozna kdo kakšnega ugodnega dobavitelja Nokian zimskih gum?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Jaz sem jih lani pri gumaxu vzel.
Jst lahko conti, semperit pa barum zrihtam.
Zimake bi jst samo Nokian uzel. Res top gume 
Nokian lahko jaz cenej zrihtam.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Se tut strinjam glede nokian 
No ja, ponudbe po treh tednih mi zdaj bolj malo pomagajo.
Sem vzel ene klebrce hp3 neki. Pri bojda priznanem in znanem vulkanizerju, ki pravi, da ni vsaka guma za vsak avto (kljub pravi dimenziji) in da je to tko, če ljudje preveč berejo internet, namesto da bi vprašali vulkanizerja, kaj obut. Po njegovem verjetno tiste, ki jih sam ponuja....
Moje vprašanje se je pa nanašalo na moje letne GY eff.grip perf., ker so res za en drek gume. Vsaka šola nekaj stane...
Sem vzel ene klebrce hp3 neki. Pri bojda priznanem in znanem vulkanizerju, ki pravi, da ni vsaka guma za vsak avto (kljub pravi dimenziji) in da je to tko, če ljudje preveč berejo internet, namesto da bi vprašali vulkanizerja, kaj obut. Po njegovem verjetno tiste, ki jih sam ponuja....
Moje vprašanje se je pa nanašalo na moje letne GY eff.grip perf., ker so res za en drek gume. Vsaka šola nekaj stane...
Jst na OBju samo se AT oz. celoletne vozm. Za 2008 se odlocam med BFG At ko2 al pa mal bol civilnimi conticrosscontact lx2 v 16” velikosti.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Vulkanizerji so znani po tem, da preizkusijo vse možne pnevmatike na vseh možnih avtomobilih. Prav gotovo. Brez kančka dvoma.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov