Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
no se ni vežna vem da je "quattro" ...uglavnm šlo je 2x bolš in vodlivost je bla tud dost bolša z zelo slabšimi gumami gor...
A nimaš ti foresterja?
Forester in outback sta malo manj vodljiva kot impreza in legacy. Zadnja dva sta dost nižja in razlika v vožnji je očitna. Po ovinkih se veliko bolj obneseta. Poznajo se pa daljši amortizerji foresterja in outbacka na terenu in makadamu, kjer je udobje vožnje veliko boljše.
Forester in outback sta malo manj vodljiva kot impreza in legacy. Zadnja dva sta dost nižja in razlika v vožnji je očitna. Po ovinkih se veliko bolj obneseta. Poznajo se pa daljši amortizerji foresterja in outbacka na terenu in makadamu, kjer je udobje vožnje veliko boljše.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hehe, se hecate, k se jst mal pohecam pa takoj užaljeni. Glede na to da sem imel 4 subaruje, lahko enostavno povem:
1. ko sem imel 90 konjsko imprezo, sem samo čakal da je bil sneg, iskal zaplate na parkingih... kaka mokra trava, makadam.... vse je prov pršlo
2. ko sem imel 211 konjsko GT-jko, je blo že po mokrem zanimivo, ampak sneg smo še vedno čakali
3. ko sem imel 125 konjsko imprezo, itak brez snega ni nč.. podobno kot 1.
4. s 380 konji je pa že po mokrem podobno kot s prejšnjimi na snegu, sneg je en brezvezn slow motion.
Tako da je na koncu vse je odvisno iz katerega konca gledaš. In ja, popolnoma vas razumem. S 100 konjskim 4motion dizlom brez snega ni nč. Kot da bi se peljal po tračnicah.
Da pa nekdo ni subarujevc če ne čaka snega in blata pa jaz razumem kot šalo ali, kot je rekel nebivedu: rđavom kurcu i dlaka smeta
1. ko sem imel 90 konjsko imprezo, sem samo čakal da je bil sneg, iskal zaplate na parkingih... kaka mokra trava, makadam.... vse je prov pršlo
2. ko sem imel 211 konjsko GT-jko, je blo že po mokrem zanimivo, ampak sneg smo še vedno čakali
3. ko sem imel 125 konjsko imprezo, itak brez snega ni nč.. podobno kot 1.
4. s 380 konji je pa že po mokrem podobno kot s prejšnjimi na snegu, sneg je en brezvezn slow motion.
Tako da je na koncu vse je odvisno iz katerega konca gledaš. In ja, popolnoma vas razumem. S 100 konjskim 4motion dizlom brez snega ni nč. Kot da bi se peljal po tračnicah.
Da pa nekdo ni subarujevc če ne čaka snega in blata pa jaz razumem kot šalo ali, kot je rekel nebivedu: rđavom kurcu i dlaka smeta
OBji so itak ql, ker ima večina LSD zadi in je ze v mokrem z nič konji zanimivo, pri novih pa tako teža naredi svoje. Pri S3 gre itak počeš, ker malo z zamikom prime zaden pogon in ga počez postav.
Zna kdo kopirat dalince za dvigat rampo? 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Evo, takole je... Po tem dogodku sem v avto namontiral TPMS in ugotovil, da desna prednja res počasi spušča - cca. 0,5 bara na teden in očitno jaz tega nisem opazil (guma s presekom 45 je itak vedno 'na tleh'danci1973 napisal/-a: ↑01. November 2017, 13:03Včeraj mi je po cca. 370km precej 'živahne' vožnje po regionalnih cestah med vožnjo spustila guma - k sreči se je zgodilo v naselju pri 50 km/h in cca. 30km od doma... Najprej sem opazil, da avto malo čudno vleče v desno, kmalu po tem (par 100m) pa sem začutil še vibracije / ropot. K sreči je bilo takoj pri roki osvetljeno parkirišče, tako da sem lahko kolo brez težav zamenjal...
Na samem platišču ni videti poškodb, pa tudi guma ni videti 'prežvečena'... Zato sem, ko sem prišel domov, gumo napumpal na 3 bare in danes, po skoraj 18 urah, ima še vedno 3 bare...
Kako je to možno??
Spušča pa res počasi:
http://www.youtube.com/watch?v=UvTFwrvd-ac
Legacy wagon 2.0 2006 l.nebivedu napisal/-a: ↑10. November 2017, 21:45A nimaš ti foresterja?
Včeraj po koncu službe se peljem domov iz Ljubljane proti Zasavju in pred Trojanskimi predori na nasprotni strani AC opazim sivega Foresterja (mogoče celo turbo) v plamenih
Sožalje lastniku, kdo od naših?
Sožalje lastniku, kdo od naših?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Se pravi sem (tudi jaz) prav videl?!
Srebrn, 2. gen.
Glede XT pa niti sam nisem preprican, ker ko sem sel jaz mimo, sprednjega dela prakticno ni bilo vec... zijal (nazaj v njegovo rit) pa tudi nisem pasel.
Kakor koli.. sozalje tudi z moje strani.
Glede XT pa niti sam nisem preprican, ker ko sem sel jaz mimo, sprednjega dela prakticno ni bilo vec... zijal (nazaj v njegovo rit) pa tudi nisem pasel.
Kakor koli.. sozalje tudi z moje strani.
Stric je rekel, da tega ne more in tudi ne ve, kdo še to dela...
Če ma še kdo kak predlog, ajmo!
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
leclerk, tisti ki ključe dela, vem da ima daljince, jih prodaja in jih tudi programira.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov