Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
danci1973 napisal/-a: ↑21. November 2017, 18:52Ravno včeraj sem si naročil univerzalni daljinec, ki se 'nauči' kode in bi naj znal delat tudi z 'rolling code' (280-868mhz auto scan frequency Rolling code clone remote control).
Danes je ta 'univerzalec' prispel in zaenkrat sem uspešno skopiral 868 MHz daljinec za Hörmanova garažna vrata:
http://www.stranghoener.de/bilder/hs4m_ ... sender.jpg
Poskusil sem tudi z daljincem od avta in čeprav je signal zaznal ter javil, da ga je uspešno skopiral, avta ne odklepa.
Skopiral sem tudi daljinca za službena dvoriščna vrata, a to bom lahko preizkusil šele jutri...
D.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Imamo tu koga, ki bi mi lahko izdelal en nosilec iz 2mm ploščatega 'železa' (jekla, inoxa, ...)? Verjetno bi bilo najlažje osnovo izrezat s kakšnim laserjem / vodnim curkom....
Jaz sem zadevo narisal v LibreOffice Draw (žal nimam kakšnega 'pravega' CAD programja): Na črtkani črti je zadevo treba zapognit za 90°, na majhne luknja pa navariti bolj tanke M5 matice.
Imam tudi vzorec:
Jaz sem zadevo narisal v LibreOffice Draw (žal nimam kakšnega 'pravega' CAD programja): Na črtkani črti je zadevo treba zapognit za 90°, na majhne luknja pa navariti bolj tanke M5 matice.
Imam tudi vzorec:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Če je Modras taisti kot Modras na Alfa forumu, potem bo tako dolgo trolal da bo dobil ban, kdaj to bo, je pa odvisno od vodstva.
Je delalo?danci1973 napisal/-a: ↑11. December 2017, 23:38danci1973 napisal/-a: ↑21. November 2017, 18:52Ravno včeraj sem si naročil univerzalni daljinec, ki se 'nauči' kode in bi naj znal delat tudi z 'rolling code' (280-868mhz auto scan frequency Rolling code clone remote control).Danes je ta 'univerzalec' prispel in zaenkrat sem uspešno skopiral 868 MHz daljinec za Hörmanova garažna vrata:
http://www.stranghoener.de/bilder/hs4m_ ... sender.jpg
Poskusil sem tudi z daljincem od avta in čeprav je signal zaznal ter javil, da ga je uspešno skopiral, avta ne odklepa.
Skopiral sem tudi daljinca za službena dvoriščna vrata, a to bom lahko preizkusil šele jutri...
D.
Te slučajno pot kdaj zanese mimo Ljubljane?
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Tudi to dela - število daljincev se manjša, kar me dokaj veseli.
Seveda me pot kdaj pa kdaj zanese tudi mimo Ljubljane. Včasih pa grem v LJ tudi kar 'za hec' - morda bom te dni šel občudovat 'božično vzdušje' v center...
avstralska policija in subaru -> mal reklame
https://www.youtube.com/watch?v=kT8t2p1Ca4E
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Jaz ti lahko na laser izrežem želeno obliko iz inax ali jekla keterekoli debeline in zapigam. Do konca tedna ali po novem letu. Pošlji načrt z merami . Najboljše bi bilo če je v .dxf formatu, če ni pošlji kar imaš.danci1973 napisal/-a: ↑12. December 2017, 19:09Imamo tu koga, ki bi mi lahko izdelal en nosilec iz 2mm ploščatega 'železa' (jekla, inoxa, ...)? Verjetno bi bilo najlažje osnovo izrezat s kakšnim laserjem / vodnim curkom....
Jaz sem zadevo narisal v LibreOffice Draw (žal nimam kakšnega 'pravega' CAD programja):
nosilec.png
Na črtkani črti je zadevo treba zapognit za 90°, na majhne luknja pa navariti bolj tanke M5 matice.
Imam tudi vzorec:
20171212_185135.jpg
Outback 2.5 2006
& Niva 1.7i 1999 
danči, ko boš in če boš imel čas še za eno kawo...povej 
ima kdo izkušnje z XV-jem 2.0 bencin, avtomatik?
En kolega se zanima, pa je itak dizel malo riskanten, 2.0 bencin+ročni pa ni nobenega na a.net
ima kdo izkušnje z XV-jem 2.0 bencin, avtomatik?
En kolega se zanima, pa je itak dizel malo riskanten, 2.0 bencin+ročni pa ni nobenega na a.net
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
V Ljubljani, idealno bi bilo v Črnučah, seveda pa tudi vsi ostali deli Lj ptidejo v poštev, bi najel garažo za en osebni avto.
Potreboval bi jo vsaj 3 mesece.
Če kdo kja pozna, kar ni na bolhi spisano se priporočam.

klikbejt. ni ne policija in ne reklama za subaru ...nebivedu napisal/-a: ↑17. December 2017, 22:40avstralska policija in subaru -> mal reklame
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Tam pri vas na ježi je ena starejša gospa oddajala eno delavnico, pa vem, da je šel tip zdej stran. Poznaš mogoče?urbancebulj napisal/-a: ↑27. December 2017, 19:46V Ljubljani, idealno bi bilo v Črnučah, seveda pa tudi vsi ostali deli Lj ptidejo v poštev, bi najel garažo za en osebni avto.
![]()
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov