Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
No pa od žene 
Ce smo natancni.Psssiho napisal/-a: ↑05. Januar 2018, 23:32On ima še kar svojegaLegacy_46 napisal/-a: ↑05. Januar 2018, 22:36@klemz, tale je pa najbrž tvoj nekdanji, če se ne motim
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12751432, ta je bil od žene
![]()
Tole je blo pa hitr:)
A se je prodajalc kaj nasmehnil, ker ga je dobil nazaj? 
Tale lastnik Avto Note, Bostjan, je najbol fer prodajalec kar jih boste spoznal. Avto je zdej porihtan, lahko da naslednji lastnik ne bo imel tezav.
Se pravi še eden v nizu dobrih prodajalcev z Gorenjske. Sam imam s kupljenimi avti s tega konca same dobre izkušnje, tako od privatnih, kot avtohiš. Nekoč sem kupil astro z Jesenic je bila kot nova, prejšnjega legacyja v ALS v Kranju, tega pa v Lescah pri Avto-dom.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12740737
Resnično upam, da me ne boste izbrisali, ker bom verjetno vprašal za vsakega subaruja. Kako je s temi motorji 2.5? Po prebranem nekako sklepam,da niso nek biser tehnologije. Menda. Se prodaja še en zelen, vendar je prodajalec ne odziven. Na telefon ne doseglhiv, na sporočila se ne oglaša.
Resnično upam, da me ne boste izbrisali, ker bom verjetno vprašal za vsakega subaruja. Kako je s temi motorji 2.5? Po prebranem nekako sklepam,da niso nek biser tehnologije. Menda. Se prodaja še en zelen, vendar je prodajalec ne odziven. Na telefon ne doseglhiv, na sporočila se ne oglaša.
Admin briši Davorja:P
NA boxerji so zeloooooo zanesljivi.
NA boxerji so zeloooooo zanesljivi.
Srebrnega bom šel pogledat. Lastnik zelenega mi je poslal sms. "Pozz cijena auta je sad 1600e zamjenuta lamela zadnji diski plocice pakne novo ulje u motoru filtri prednje kocione plocice i cijena neide nize nista.hvala."
Sem se odločil,da se ne zanimam več za avto,ker prodajalec, ki niti toliko ni,da bi me poklical,po 300 mojih klicih in ki je včeraj spustil ceno iz 1500 na 1400, danes je pa zamenjal sklopko in dvignil ceno...mah. Škoda besed.
Sem se odločil,da se ne zanimam več za avto,ker prodajalec, ki niti toliko ni,da bi me poklical,po 300 mojih klicih in ki je včeraj spustil ceno iz 1500 na 1400, danes je pa zamenjal sklopko in dvignil ceno...mah. Škoda besed.
Zarad ene nove sklopke nima kaj višat cene 
Danes je nedelja.
Zdej,dopuščam možnost,da je vse kar je napisal res,po vsej verjetnosti je pa bolj to,da se za avto nekdo zanima,pa dejmo ceno mal dvignit...bosanska posla...pa sm bosanc,tko da to ni žalitev. 
Idin 2.5+plin gre tesnilo na glavi motorja
Tole tesnilo glave tudi ni toliko problematično od 2003 naprej.
Je problematično tud od 2007 naprej.
Vsaj popravilo ima normalno ceno za razliko od dizlovega potenciala...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov