misljeno je na motor in vse ostalo kar je bilo zamenjano.
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Prepozna kdo tega forija?
Sicer ne maram grdo govort, samo vidm da si iz okolice in da obstaja verjetnost, da ga kupiš...
Mel sem srečo, da sem lahko ene pol ure sam pregledoval avto.
Na hitro izgleda čudovit, barva praktično brezhibna, po pragovih spodaj na sveže prešprican z tisto črno barvo, Spucan u nulo, tolk da ti ga lastnik/preprodajalec ne pusti zapelat.... Baje so obnovljene zavore...
Najhujše je bilo verjetno to, kljub da prodajalec trdi, da je brez rje..., da če si šel zadaj pod avto, je tam, kjer pridejo roke/vilice zadnjih koles na karoserijo/šasijo, zelo konkretno rjav, in mislim, da nebi opravil tehničnega. Potem so tu še malenkosti, kot je zadnji levi ležaj (ki bi ga sigurno slišal med vožnjo, če bi ga seveda lahko zapeljal) in sprednji levi amortizer je bil precej oljnat in tudi spuščal tiste zvoke... In pa še malenkost, na reduktorju sem oprazil en oljni madež--morda ni nič., kuplenga precej trda (in če to rečem jaz, je zares hudo), srednji lonec je čisto rjav, nekje malo pušča auspuh.
Avto nima nikakršne zgodovine sevisov, tudi za plin ne, prodajalec pa pravi, da ima ketno in ne jermena--- in jest mu ne vrjamem.
Splošen vtis: Avto je naštiman, da na prvi pogled osupne..., kar je meni še bolj sumljivo in se je potem sum izkazal za upravičenega.
Če ga boš že kupil, ga vsaj pelji čez tehničnega prej.
Sicer Jest nisem mehanik, vse kar kao znam, je iz izkušenj, ker sem se že nekajkrat na...raztegnu.
Kdor ima plin, ali imate vsi gumb za prestavljanje med plinom in bencinom?
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
še en šalabajzar, ki bo enega fejst nategnu, da mi ne pusti zapeljat avta, ga gladko pošljem v rodne kraje, ni to ferrari za miljnone jeb...
Nima ketne
Nima ketne
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kupoval ne bom ker imam Outbacka
, verjetno bo komu na forumu ta informacija prav prišla, si pamarsikomu olajsal nakup s to informacijo 
H6 je šel od doma 
Sej je 3/4 ponudbe pr ns take.
-
Frankenstein
- Novinec
- Prispevki: 11
Kako misliš se "že" prodaja? Se je že kdaj prej prodajala nedolgo nazaj?SubieSlo napisal/-a: ↑19. Januar 2018, 11:54https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12787669
Se že prodaja haha![]()
Lp
Frankenstein napisal/-a: ↑21. Januar 2018, 16:00Kako misliš se "že" prodaja? Se je že kdaj prej prodajala nedolgo nazaj?SubieSlo napisal/-a: ↑19. Januar 2018, 11:54https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12787669
Se že prodaja haha![]()
Lp
cca 3 mesce nazaj sem jo prodal
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Me res zanima razlog, vrjetno pa bo lastnik poizkusil kakega jurja zaslužit.
Ampak to, da se je v treh mesecih samo ljubiteljsko vozil in dobro ter z nizkimi stroški vzdrževal, je pa res pohvale vredno. 
ne bi rekel...mislim da ga ni vozil tako kot jaz
sicer pa tist ki bi kupil Go Subie je od stroskov ki bi kmalu prisli je sklopka in obnova menjalnika oz zamenjat lezaje...(usaj ko je šel od mene je bilo okej za cca 20.000km po mnenju Scoobya)
Pa dobro kaj je ljudem res tak težko poslikat avto pa nekaj v opis napisat? al so tak puni samih sebe da mislijo da bojo prodal ko nič..
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12809272
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12809272
Mogoče pa sploh ne misli prodat, ampak samo malo tipa.
Pa opažam, da se velikim dopade da imajo STI-ke Idrijske registrske. 

- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Ce kdo zasledi kaksnega enakega mojemu (barva ni pomembna) ki se prodaja, ce slucajno meni uide naj mi lepo prosim sporoci
Legacy 1999 - 2003 Sedan
Legacy 1999 - 2003 Sedan
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kaj rabiš za dele? potem bi avstrija tudi prišla v poštev če iščeš tako barvoSubaruLove napisal/-a: ↑24. Januar 2018, 21:16Ce kdo zasledi kaksnega enakega mojemu (barva ni pomembna) ki se prodaja, ce slucajno meni uide naj mi lepo prosim sporoci![]()
Legacy 1999 - 2003 Sedan
rps20180124_211237.jpg
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov