Avtodeli Ridex - kvaliteta?
Avtodeli Ridex - kvaliteta?
Nabavit moram novo zavorno čeljust in malo gledam na rezervniavtodeli24. Firma Ridex ima zadeve precej ugodno, recimo približno polovico ceneje kot ostali. Ima kdo slučajno kakšne izkušnje z omenjeno firmo? Se splača nabavit njihovo čeljust, ali raje vzamem kaj preverjenega?
Re: Avtodeli Ridex - kvaliteta?
Nesi v Fermi Radomlje staro, pa ti jo obnovijo bo kot nova!
Cena sitnica....kaj pa vem, pokličeš tja pa ti povejo okvirno.
Fotru so na Imprezi 1.5 zaradi neuporabe prerustale do konca, nisem sploh doma batka ven spravil iz čeljusti.
Ma so jo speskali, hladno cinkali, menjali gumice, batek, niple...lej kot nova je bila!
Fotru so na Imprezi 1.5 zaradi neuporabe prerustale do konca, nisem sploh doma batka ven spravil iz čeljusti.
Ma so jo speskali, hladno cinkali, menjali gumice, batek, niple...lej kot nova je bila!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kolkr vem, je pri Fermiju cena obnove 35€. Za malenkost več pa že dobim novo čeljust od Ridexa. Pa zamenjam in je mir, brez ostalih sitnosti kot so vožnja sem in tja, čakanje na obnovo, avto na klocnih ipd...
Od Ridex sem zadnjič dobil eno rolco in ker z razliko od vseh živih kopijo kar sem jih kdaj videl do sedaj, piše na njej ridex in ne NTN japan kar me malo skrbi
Drugih izkušnje pa nimam.
A to je prva čerljust ker obnova zadnje je ponavad dražja - vsaj pri mojmu bivšmu Fordu cca 70-75 po komadu.
A to je prva čerljust ker obnova zadnje je ponavad dražja - vsaj pri mojmu bivšmu Fordu cca 70-75 po komadu.
Ne vem katera, nekje na netu sem našel to ceno. Lahko da je tudi napačna informacija. Če je dražje, pol pa itak sploh ni računice, ker za cca. 70€ dobim že nove klešče recimo od Budwega... 
jaz sem enkrat kupo ridex ploščice pa nisem videl razlike med njimi, ate ali brembo.. pa še pakiranje majo lepše. sem pa zdaj spet na brembo ampak ne vem zakaj 
Na prejšnjem foresterju mel ridex diske in nimam pripomb nad njimi! 
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Fermi v Radomljah ne obstaja več že pol leta.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Ja? Ravno kako leto nazaj sem bil nazadnje tam, ko sem fotrove nesel tja.
Pred tem sem tam dobil obnovljeno sklopko za forda...
Kam pa zdej to nesem?
Pred tem sem tam dobil obnovljeno sklopko za forda...
Kam pa zdej to nesem?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Sinter v Ljubljani.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
-
virtuoso89
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 40
Kaj pa priporočate za zadnji kolesni ležaj za outbacka 2005? Ridex, ali je bolje da vzamem nipparts?
Jaz sem za legacyja naročil firmo STARK in je top.. malo dražje kot ostali ampak se splačavirtuoso89 napisal/-a: ↑03. Februar 2018, 19:33Kaj pa priporočate za zadnji kolesni ležaj za outbacka 2005? Ridex, ali je bolje da vzamem nipparts?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Jaz sem kupil SNR za spredaj in Optimal za zadaj... Po cca. 10k km še vse OK. 
optimal ali stark imam na svojem outbacku. Z njimi sem naredil že vsaj 20k kilometrov, vmes je bila še ukrajina, pa so še vedno tiho, tako da mislim, da so za to ceno odlični ležaji.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost