Vseen se grem pelat... Zima 2017/2018
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2017/2018
strumf666
menjam za tvojega avtomatika mojega 2006 letnika z ročnim menjalnikom (vsa oprema (tudi navigacija) in usnje) ključ za ključ.
menjam za tvojega avtomatika mojega 2006 letnika z ročnim menjalnikom (vsa oprema (tudi navigacija) in usnje) ključ za ključ.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
No, saj tu pridemo do točke, kjer se vprašamo kaj je konceptualna razlika med 8 in več stopnjskimi menjalniki ali pa CVT? Saj 9 stopenj v klasičnem (s pretvornikom momenta) avtomatiku že predstavlja nek ''CVT'' menjalnik (po delovanju: vedno v idealni prestavi, zvezno pospeševanje idt.) in postavlja pod vprašanj smiselnost kompleksnejše zasnove napram malo več izgubam pri CVT izvedbi zaradi verige.
Drugače pa zašli s teme...za nami so najobilnejše padavine to zimo po nižinah, slik s subaruji v snegu pa nikjer...mar smo vsi samo še oboževalci, vozimo pa renoje?
Moj subaru na žalost stoji pod nadstreškom z veliko luknjo v boku. Imam ogledanega drugega, ampak z lastnikom nisva na isti valovni dolžini, tako da bom počakal do pomladi. Takrat bo njegov čas manj vreden. 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Jaz bi nalepil sliko s snega, pa ga nažalost v prekmurju nimamo 0 ...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Okolica Grosuplja 65cm merjeno okol 12
ampak so bli pridni in je blo spluženo že dopoldne
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Z menjavo ne bo nič, ker sem vsem pripombam navkljub zadovoljen z avtom
Bi bilo pa verjetno smiselno večina objav o menjalnikih prestavil v namensko temo ali klepetelnico?
Kdo bo to odmetval?
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Noben. Odpelješ se in je to to. Če hoče kdo imet spucano, naj pa kr sam premetava tist sneg.
jest mam neki slikc, sam tole dodajanje je obupno na tem forumu. a ne more forum sam zmanjsat slike na ustrezno velikost? kater gsm sploh se dela tok mejhne slike, da grejo na forum brez zmanjsevanja?
https://1drv.ms/a/s!AnDAue883blzyyWZdtsJsh8HjQS_
upam da tole deluje...
zgodba je taka, da smo hotl it sam se peljat, jest pa ena vitarca, pa smo naredil 5m v cel sneg in obstali. takrat pa pridejo za nami tile 4-5 terencev in smo se jim pridruzili... taprvi je "pluzil" pol sm bil pa ze jest, in morem rect da je slo presentljivo dobro za osebno vozilo kot so terencarji poimenovali. vitarca je mela skoz probleme, ampak so krive slabe gume, tako da ji bomo dal se eno moznost ob priliki.
smo se pa vozili cca 8km po nespluzeni cestu cca 2 uri.
upam da tole deluje...
zgodba je taka, da smo hotl it sam se peljat, jest pa ena vitarca, pa smo naredil 5m v cel sneg in obstali. takrat pa pridejo za nami tile 4-5 terencev in smo se jim pridruzili... taprvi je "pluzil" pol sm bil pa ze jest, in morem rect da je slo presentljivo dobro za osebno vozilo kot so terencarji poimenovali. vitarca je mela skoz probleme, ampak so krive slabe gume, tako da ji bomo dal se eno moznost ob priliki.
smo se pa vozili cca 8km po nespluzeni cestu cca 2 uri.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Velike slike zavzamejo veliko prostora, prostor pa stane...
msenjur napisal/-a: ↑04. Februar 2018, 21:01https://1drv.ms/a/s!AnDAue883blzyyWZdtsJsh8HjQS_
upam da tole deluje...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
ja, to cist razumem... sam da bi sam zmanjsal fotke, bi bilo super.
a tole dela?
mem javlja da je pri njih neki marobe
a tole dela?
mem javlja da je pri njih neki marobe
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov