LED glavne luči
Re: LED glavne luči
Sam imam od močnostnih original Olight M18 Striker (800lm):
http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... CR123A-RCR" onclick="window.open(this.href);return false;)-review-BEAMSHOTS-RUNTIMES
Za na glavo pa Nitecore HC-30(1000lm)
https://www.reddit.com/r/flashlight/com ... 30_review/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obe delujeta po eno samo uro, če delata na full, drugače pa 120 ur na minimumu. Zadeva je zanimiva, samo cene so pa visoke če kupuješ original. Ampak kopije so slabe - se lahko na kaki še opečeš zarad temperature.
http://www.candlepowerforums.com/vb/sho ... CR123A-RCR" onclick="window.open(this.href);return false;)-review-BEAMSHOTS-RUNTIMES
Za na glavo pa Nitecore HC-30(1000lm)
https://www.reddit.com/r/flashlight/com ... 30_review/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obe delujeta po eno samo uro, če delata na full, drugače pa 120 ur na minimumu. Zadeva je zanimiva, samo cene so pa visoke če kupuješ original. Ampak kopije so slabe - se lahko na kaki še opečeš zarad temperature.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Slovenski prodajalec .danci1973 napisal/-a:Slovenski proizvajalec?Thomas22 napisal/-a:Slovenski proizvajalec CREE žarnic zatrjuje, da te svetijo hudo dobro, zato tudi cena 90€ par.![]()
Don't allow your mind tell your heart what to do.
a, je že kdo menjaval Xenonke D2s za led?
Verjetno ni smiselno, glede na ceno in svetilnost?
Jaz sem se tudi že zanimal za to. Zasledil sem primere pri drugih znamkah. Svetilnost je podobna, življenska doba je sicer daljša, a so lahko problemi pri vgradnji, saj imajo kvalitetna LED svetila zadaj še konkreten hladilnik, ki pogojuje predelavo zadnjega pokrova žarometa, saj se ga ne da več zapreti.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Zamenjava celotnega HID žarometa za LED matrični žaromet (v kolikor ta obstaja za določeno vozilo) je OK in verjetno kar solidna izboljšava.
Menjava D2S sijalke za nek kvazi LED nadomestek pa je najbrž neumnost in poslabšanje. Da o (ne)legalnosti sploh ne začnem...
Menjava D2S sijalke za nek kvazi LED nadomestek pa je najbrž neumnost in poslabšanje. Da o (ne)legalnosti sploh ne začnem...
Problem z vgradnjo je Sajmon napisal, potem je pa zelo verjetno še problem s snopom, ker je leča narejena za xenon ne LED. Legalno to itak ni, kot je Danči napisal.
Glede na to, da dobiš osramov nightbreaker unlimited (ki ima višjo svetilnost, kot standardna d2s xenonka) par za dobrih 80€ pa odpadejo vsi našteti problemi se mi ne zdi smiselno menjat za LED.
Glede na to, da dobiš osramov nightbreaker unlimited (ki ima višjo svetilnost, kot standardna d2s xenonka) par za dobrih 80€ pa odpadejo vsi našteti problemi se mi ne zdi smiselno menjat za LED.
Kje jo pa najdeš za tak denar? Kolikor sem gledal je krepko čez 100€strumf666 napisal/-a: ↑24. Maj 2018, 15:55Problem z vgradnjo je Sajmon napisal, potem je pa zelo verjetno še problem s snopom, ker je leča narejena za xenon ne LED. Legalno to itak ni, kot je Danči napisal.
Sem ravno vceraj tole pogledal. Sam sem za foro kupil nighteye h4 ze pred casom in ima narejeno enako kot navadna zarnica tist plehek nad/pod zarilno nitko. Iskal sem sicer 4000-5000K samo jih ni za dobit.
Da ne odpiram nove teme.
Malo igračkanja...
Malo igračkanja...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
SF SG5
A to je ta haloegnka k svet k madona, sam je problem da jo menjaš na 5 mescev? torej 160€+ na leto ?
Al je govora o xenonki "nightbreaker" ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost