Živjo,
zanima me če ima kdo izkušnje z obnovo letve pri nas. Malo brskam okoli pa ne dobim nič konkretnega. Na koncu me vsi obrnejo na servocom ampak ko jih pokličeš, niso sigurni, da bi jo lahko obnovili...
Hvala za odgovore!
Obnova volanske letve STi
Re: Obnova volanske letve STi
Kaj je pa razlog za obnovo?
Malo pusca tu pa tam. Mam ravno use podrto pa bi zrihtu se to da mam potem mir.
Servocom jo je meni lansko leto obnoviv ( impreza sti 2007) cena pa 270€... je pa res da sem jo prinesu razdrto ker sem pred obnovo preveriv ravnost letve...
Pri servocomu sem jaz stopil v delavnico, in malce podebatiral s fanti.
In sem kar hitro ugotovil, da se da navadno hidravlično (neprogresivno) volansko letev brez težav obnoviti doma.
Letev ima notri feder s katerim se štela "zračnost", tiste je treba po občutku našponat, poleg tega pa majsti še zamenjajo semeringe na vseh treh koncih pa dve novi manšeti dajo gor. Super biznis za 270€....
Sam sem tja peljal od kolega (C-Max) letev, ki mu je spustila krvavo (rdeče ATF olje) dušo....
So pa kar pravi mojsti, cene so pa itak povsod iste. Visoke!
In sem kar hitro ugotovil, da se da navadno hidravlično (neprogresivno) volansko letev brez težav obnoviti doma.
Letev ima notri feder s katerim se štela "zračnost", tiste je treba po občutku našponat, poleg tega pa majsti še zamenjajo semeringe na vseh treh koncih pa dve novi manšeti dajo gor. Super biznis za 270€....
Sam sem tja peljal od kolega (C-Max) letev, ki mu je spustila krvavo (rdeče ATF olje) dušo....
So pa kar pravi mojsti, cene so pa itak povsod iste. Visoke!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ja sej razmisljam da bi kit vzel in sam te semeringe pomenjal. Za 270 € pa upam da tud kake puše zamenjajo...
Ravno zaradi tega "obcuka" sem se nakoncu odlociv za njih+ notranji semering je brez pravega orodja tezko spravit not+ na ebayu nisem nasel seta za obnovo kater bi vsebovav te nalezne lunce,, drugac pa mislim da 2semeringa 2lezaja 4oringi 2lunci.. l.p.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov