Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13184953
Da povem moje mnenje o tem avtu. Par tednov nazaj se je prodajal na dražbi od FURSa za izklicno ceno 1500 eur. Potolčena odbijača pritrjena z vezicami,počena luč, podrajsan levi bok, podvozje zgleda slabo, motor oksidiran, pri strešnem oknu visijo tesnila, razmajan voznikov sedež (levo-desno par cm) in notranjost vsa oguljena. Sumljivo je tudi, da je poleg lučk od originalne plinske naprave zmontirana še ena lučka in gumb (na novo vgrajen drug sistem?). Glede na to, da je lastnik vedel, da mu bodo avto zarubili je vprašanje kako ga je sploh vzdrževal.
Bodite previdni, avto niti slučajno ni tolk vreden. Nekdo pač misli, da bo zaslužil par tisoč, ker ga je opral pa olje zamenjal.
Nej nekdo še printscreen prilepi, da se bo vedelo za ker avto gre, če odstrani oglas.
Da povem moje mnenje o tem avtu. Par tednov nazaj se je prodajal na dražbi od FURSa za izklicno ceno 1500 eur. Potolčena odbijača pritrjena z vezicami,počena luč, podrajsan levi bok, podvozje zgleda slabo, motor oksidiran, pri strešnem oknu visijo tesnila, razmajan voznikov sedež (levo-desno par cm) in notranjost vsa oguljena. Sumljivo je tudi, da je poleg lučk od originalne plinske naprave zmontirana še ena lučka in gumb (na novo vgrajen drug sistem?). Glede na to, da je lastnik vedel, da mu bodo avto zarubili je vprašanje kako ga je sploh vzdrževal.
Bodite previdni, avto niti slučajno ni tolk vreden. Nekdo pač misli, da bo zaslužil par tisoč, ker ga je opral pa olje zamenjal.
Nej nekdo še printscreen prilepi, da se bo vedelo za ker avto gre, če odstrani oglas.
Ne vem če je isti ampak se je žal prodal za 3900 
Sem skoraj siguren...isti kilometri, letnik in poškodbe.
A si ga ti kupil?
A si ga ti kupil?
Bi ga, pa je en "zaljubljenc" preveč dražil proti 4000€, pol je pa reku, da je bil pripravljen dat tudi 4500?
Mal mi je čudno, razen če se je še kaj pokazalo, ker tip ga je mislu imet sam ? Al pa je bil dobr player
Motor je šklepetal kot bi bil brez olja al pa ventili v treh pi....
Mal mi je čudno, razen če se je še kaj pokazalo, ker tip ga je mislu imet sam ? Al pa je bil dobr player
En da previsoko ceno za legacyje 2004+ in nato si sledijo vsi z takšnimi številkami
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... %20FW%204W...
Nič ne bom reku, lahko da je cukr, ampak tist za skor 5 kovačov s 300.000km 2.0 je pa res utvara
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... %20FW%204W...
Nič ne bom reku, lahko da je cukr, ampak tist za skor 5 kovačov s 300.000km 2.0 je pa res utvara
Aja sem narobe prebral, da se je že naprej prodal za 3900subi92 napisal/-a: ↑31. Maj 2018, 11:52Bi ga, pa je en "zaljubljenc" preveč dražil proti 4000€, pol je pa reku, da je bil pripravljen dat tudi 4500?
Mal mi je čudno, razen če se je še kaj pokazalo, ker tip ga je mislu imet sam ? Al pa je bil dobr player![]()
Jaz ko sem videl stanje, pa da je dost zanimanj plus še, da ne vem kaj je z motorjem, sem samo obrnil. Zdaj pa a je res kaj narobe al pa hoče samo mal zaslužt.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Za primerno ceno jaz tudi mojega prodam:
Črne barve, 2006 letnik, vsa možna oprema za tisti letnik.
zamenjano komplet novo podvozje:
- novi amortizerji (prednji kyb, zadnji pedders, +2cm liftkit)
- novi vsi štirje kolesni ležaji
- novi diski in ploščice
- menjane vse gumice na podvozju in obnovljene prednje roke
pred 35k narejen veliki servis in menjan vztrajnik za enomasnega ter menjana sklopka (še 65k km do novega velikega servisa)
zadnji diferencial z blokado diferenciala
off road gume, zaščitna jeklena plošča pod motorjem
nov akumulator (74Ah - lih da gre še notri)
vsa oprema (usnje, navigacija, ogrevano prednje steklo, ogrevana ogledala, ogrevani sedeži)
Motor spije na prvih 3000km po menjavi olja okoli pol litra, potem pa do 10k mogoče kak deci (ne vem zakaj tako, ampak opaženo že pri večih outbackih), ostalo vse deluje tako kot mora.
Avto je pripravljen za potovanja in se brez skrbi usedeš vanj, ter zapelješ na 10k kilometrov dolg raid.
Črne barve, 2006 letnik, vsa možna oprema za tisti letnik.
zamenjano komplet novo podvozje:
- novi amortizerji (prednji kyb, zadnji pedders, +2cm liftkit)
- novi vsi štirje kolesni ležaji
- novi diski in ploščice
- menjane vse gumice na podvozju in obnovljene prednje roke
pred 35k narejen veliki servis in menjan vztrajnik za enomasnega ter menjana sklopka (še 65k km do novega velikega servisa)
zadnji diferencial z blokado diferenciala
off road gume, zaščitna jeklena plošča pod motorjem
nov akumulator (74Ah - lih da gre še notri)
vsa oprema (usnje, navigacija, ogrevano prednje steklo, ogrevana ogledala, ogrevani sedeži)
Motor spije na prvih 3000km po menjavi olja okoli pol litra, potem pa do 10k mogoče kak deci (ne vem zakaj tako, ampak opaženo že pri večih outbackih), ostalo vse deluje tako kot mora.
Avto je pripravljen za potovanja in se brez skrbi usedeš vanj, ter zapelješ na 10k kilometrov dolg raid.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kaj boš pa zdej kupu 
Nebivedu, kulk mas v mislih, ko si omenu primerno ceno? 
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Glede na to, kaj vse je zamenjano in kako avto dela, pa da ni nikjer nič rjast, ga pod 7500 evrov ne dam od sebe.
Še par stvari zamenjam preventivno, pa je avto za naslednjih 400k poštiman. Samo če bom še to naredil, pa ne bo šel od hiše, dokler nima milijon kilometrov.
Še par stvari zamenjam preventivno, pa je avto za naslednjih 400k poštiman. Samo če bom še to naredil, pa ne bo šel od hiše, dokler nima milijon kilometrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Razmišljam o malo manjšem subaruju. XV bi bil za offroad boljši, ker ima krajšo medosno. Samo imam pa samo 1.6 na izbiro, ker ima samo ta model reduktor. Brez reduktorja pa nočem avta. Avtomatik bi bil najbrž najboljša zadeva, ampak ne CVT, ker CVT ima probleme pri daljših offroadih, ker se pregreva.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov