Forester cuka ko je vklopljena klima
Forester cuka ko je vklopljena klima
Zdravo
se je že kdo soočil z problemom pri Foresterju SF ko je klima vklopljena da med voznjo vsake toliko cukne?
Cuka na bencin in plin isto.
se je že kdo soočil z problemom pri Foresterju SF ko je klima vklopljena da med voznjo vsake toliko cukne?
Cuka na bencin in plin isto.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Re: Forester cuka ko je vklopljena klima
Ne, mi je pa klima pomagala da na plin pod štandgasom ni avto crknil
off
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Če je to rahel CUK je zarad vklopa klime, ker kompresor ne deluje ves čas.
rahli cuki so...recimo na AC pri 120-130 cukne vsakih par minut
Pomojm je to običajno, ko vklopi elektromagnetna sklopka vklop vrtenja kompresorja se to čuti.
Mal plin prever, ker prou pogosto se ne sme vklapljat.
Svečke?Kabli?
lpm
lpm
Premalo ali pa preveč plina, pa se stalno vklaplja in izklaplja. ampak ravno toliko premalo in preveč, da še ne jamra.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja, to se mi dogaja v Fordu tudi. To je zdaj že drugi "isti" ford, pa prvi ni nič cukal s klimo, ta zdejšnji pa mi cuka ko majmun, ker se na 2-3 minute izklaplja/vklaplja klima....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Meni je pa outback začel isto delati pred tednom dni, po resetu. Tudi pri uporabi tempomata mu niha hitrost, kadar vklaplja ali izklaplja kompresor. Ta se pa vklaplja zelo pogosto, nekajkrat na minuto. Poleg tega mi ob ustavljanju in pritisku na sklopko še obrate navije do 2000. Z ugasnjeno klimo se to ne zgodi.
Pri mojem legacyju se tudi vklaplja/izklaplja vsako minuto, kar malo nadležno postane, ker kar naprej neki cuka ko kak zgonjen jugo.Sajmon napisal/-a: ↑07. Junij 2018, 14:33Meni je pa outback začel isto delati pred tednom dni, po resetu. Tudi pri uporabi tempomata mu niha hitrost, kadar vklaplja ali izklaplja kompresor. Ta se pa vklaplja zelo pogosto, nekajkrat na minuto. Poleg tega mi ob ustavljanju in pritisku na sklopko še obrate navije do 2000. Z ugasnjeno klimo se to ne zgodi.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov