Čeprav vem to in zmeraj naredim to ............................ sem nazadnje vseeno pozabil in potem ugotovil 3 metre pred glavno cesto
Drgnjenje zavornih ploščic
Re: Drgnjenje zavornih ploščic
Pa naantliftat bremze, predenj speleš.
Čeprav vem to in zmeraj naredim to ............................ sem nazadnje vseeno pozabil in potem ugotovil 3 metre pred glavno cesto
................... al sm pumpal bremzo ko nor, da sem se z robom avta ustavil čisto pri robu ceste
Jah, pravjo da vsaka šola nekaj stane.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Drugače pa če hočeš na roke premikat batek, je pa edina možnost odstranit zavorno čeljust in spucat batek ter zamenjati zunanjo in notranjo gumo. Če je pa je batek zarjavel (počena zunanja guma) pa menjava tudi batka. Potem praviloma gre batek čisto na izi notri in ven.
V smeri opisanega popravila, poišči na youtubu video za tvoj avto (letnica, model, izvedba). No vsaj za prvo silo bo, da boš videl kaj te čaka in katero orodje rabiš.
V smeri opisanega popravila, poišči na youtubu video za tvoj avto (letnica, model, izvedba). No vsaj za prvo silo bo, da boš videl kaj te čaka in katero orodje rabiš.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Batki in gumice so bili menjani sočasno s prejšnimi ploščicami. Tolažim se edino s tem, da imam zavore vedno ogrete in pripravljene za žlajfat na nos. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost