Nakup Impreza hatch 2009
-
360_NoSnoper
- Novinec
- Prispevki: 6
Nakup Impreza hatch 2009
Zdravo,
Že lep čas se zanimam za nakup Impreze. Zanimam se za Hatch 2.0 dizel, 2009 letnik iz nemčije. Zanima me na kej je treba pri teh avtomobilih paziti. Slišal sem, da je veliko problemov z vztrajnikom in da je zaželjena oz. potrebna menjava le-tega pri 80.000 km. Je to res, ali pri teh modelih ta napaka ni prisotna? Tudi tesnila na glavi naj bi bila problematična.
Iščem Imprezo, da ima cca min. - 150k prevoženih km. Tale ogledana naj bi jih imela 150k. Nikjer pa ne piše, da bi se menjal vztrajnik (kot pravim - ne vem, je to še potrebno?), moram pa še poklicati.
Če koga zanima link, morda lahko kdo še kaj več svetuje. Hvala vam že v naprej.
LINK: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... ed641ef91d
Že lep čas se zanimam za nakup Impreze. Zanimam se za Hatch 2.0 dizel, 2009 letnik iz nemčije. Zanima me na kej je treba pri teh avtomobilih paziti. Slišal sem, da je veliko problemov z vztrajnikom in da je zaželjena oz. potrebna menjava le-tega pri 80.000 km. Je to res, ali pri teh modelih ta napaka ni prisotna? Tudi tesnila na glavi naj bi bila problematična.
Iščem Imprezo, da ima cca min. - 150k prevoženih km. Tale ogledana naj bi jih imela 150k. Nikjer pa ne piše, da bi se menjal vztrajnik (kot pravim - ne vem, je to še potrebno?), moram pa še poklicati.
Če koga zanima link, morda lahko kdo še kaj več svetuje. Hvala vam že v naprej.
LINK: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... ed641ef91d
-
360_NoSnoper
- Novinec
Re: Nakup Impreza hatch 2009
No super...
Torej ne pride v poštev če nisem zraven pripravljen odšteti še kup denarja za popravila vztrajnika? Gre to za vse letnike al samo 2009 oz. kdaj se je tezava odpravila? Torej vecinoma dizel, kako pa je pri bencinarjih?
Torej ne pride v poštev če nisem zraven pripravljen odšteti še kup denarja za popravila vztrajnika? Gre to za vse letnike al samo 2009 oz. kdaj se je tezava odpravila? Torej vecinoma dizel, kako pa je pri bencinarjih?
Ni problem samo vztajnik, malo večji je lomljenje glavne gredi.
-
360_NoSnoper
- Novinec
Vidim, da je res kar kriza ja. Pa je bilo to res tako veliko primerkov? Kako je z Euro 5, se je stanje kaj izboljšalo?
Moja impreza EURO 4:
viewtopic.php?f=25&t=9643&start=105
Outback EURO 5:
viewtopic.php?f=17&t=10133&start=75
Če te še vedno mika, ti lahko mojo Imprezo prodam...
viewtopic.php?f=25&t=9643&start=105
Outback EURO 5:
viewtopic.php?f=17&t=10133&start=75
Če te še vedno mika, ti lahko mojo Imprezo prodam...
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Tevzy sam tok da bos vedu, euro5 je sele 6ta generacija. Pa glih tko euro5 crkne.
Vrjem da kar se pa subarujevega dizla tiče, sem pa med najbolj seznanjenimi na forumu
In prav dobro vem da crkujejo tudi euro 5 in to iz enega čisto drugega razloga, kot misli 80% ljudi
Če bi mi sedaj crknila, bi se čisto drugače lotil zadeve... Po toči zvonit je pač prepozno
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
360_NoSnoper napisal/-a: ↑30. Avgust 2018, 15:55Zdravo,
Že lep čas se zanimam za nakup Impreze 2.0 dizel. Zanima me na kej je treba pri teh avtomobilih paziti.
Dobradanci1973 napisal/-a: ↑30. Avgust 2018, 16:09Predvsem je treba pazit, da ni dizel...
viewtopic.php?f=6&t=8713&hilit=dizel
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
-
360_NoSnoper
- Novinec
Hvala vsem za odgovore, pa čeprav niso ravno hvaležni zame (Za mojo denarnico najbrž bodo).
Torej ker imam že dolgo časa željo kupit ta avto in preden vržem puško v koruzo vas bom še kaj povprašal
Najbrž boste nekateri rekli, kupi vseeno če ga že tako hočeš, ampak kar sem prebral, popravila, okvare, to je za mojo denarnico trenutno no-go. Sem prečekiral linke, ki ste jih predlagali, tudi kaj več, pa želim vseeno slišati iz prve roke, da ne bom kar nekaj brezveze narobe predvideval:
Glede na to, da imajo vse dizel tretje generacije EE20 mašino, najbrž ta generacija sploh ne pride v poštev? Novejši letniki imajo isto napako - slaba gred, vztrajnik, tesnilo na glavi,...?
Kar se tiče bencinarja, pa te napake ne veljajo, ali?
Torej ker imam že dolgo časa željo kupit ta avto in preden vržem puško v koruzo vas bom še kaj povprašal
Najbrž boste nekateri rekli, kupi vseeno če ga že tako hočeš, ampak kar sem prebral, popravila, okvare, to je za mojo denarnico trenutno no-go. Sem prečekiral linke, ki ste jih predlagali, tudi kaj več, pa želim vseeno slišati iz prve roke, da ne bom kar nekaj brezveze narobe predvideval:
Glede na to, da imajo vse dizel tretje generacije EE20 mašino, najbrž ta generacija sploh ne pride v poštev? Novejši letniki imajo isto napako - slaba gred, vztrajnik, tesnilo na glavi,...?
Kar se tiče bencinarja, pa te napake ne veljajo, ali?
Pozdravljen!
Kot lastnik dizla ti lahko rečem le to, da tudi med bencinarji ni vse "bullet-proof" in se najde na vsake toliko kakšna malenkost za popravit... Če kupuješ rabljeno, je seveda velik faktor predhodno vzdrževanje in ravnanje teh lastnikov.
Je pa vsekakor neprimerno ceneje kot pri dizlih!!!
Kot lastnik dizla ti lahko rečem le to, da tudi med bencinarji ni vse "bullet-proof" in se najde na vsake toliko kakšna malenkost za popravit... Če kupuješ rabljeno, je seveda velik faktor predhodno vzdrževanje in ravnanje teh lastnikov.
Je pa vsekakor neprimerno ceneje kot pri dizlih!!!
Those who have never truly lived can never truly die!
NA bencinar te ne bo kar pustil sredi ceste brez motorja. 
Najdražja stvar ki se lahko pokvari na bencinarju je visko sredinski diferencial, ki pa se ga lahko zelo poceni zrihta.
Najdražja stvar ki se lahko pokvari na bencinarju je visko sredinski diferencial, ki pa se ga lahko zelo poceni zrihta.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
No ja, sem lahko štejemo še tesnila na bloku, ojnični ležaji, avtomatski menjalnik, volanska gred...
-
360_NoSnoper
- Novinec
Dobro, vsaj avtomatski menjalnik odpade 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
pa volansko letev imata oba če se ne motim 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov