zimske pnevmatike
Re: zimske pnevmatike
Nokian WR D4 je moj predlog, se zelo dobro obnesejo v mokrem in dobro po snegu (nisem imel prilike testirat v globokem snegu, po 20cm je pa šlo bp), pa še ceno imajo kr ugodno.
Moj glas gre za GY UG9, imam na Outbacku, zelo zadovoljen v vseh pogojih.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ja je treba kmalu začet, da ne bo prepozno, je veliko stvari za opravit, pa če se naloži preveč na kup, potem je panika, ki pa je ne maram.
WRD4 nisem našel v mojih dimenzijah, samo wrd3, ki pa je ravno tako odlično ocenjen.
Cena pa celih 45eur za kos.
Oče vozi UG9 in je tudi super zadovoljen.
Jaz imam 2 sezoni stare dunlop wintersport5 na outbacku in sem zelo zadovoljen. So nekaj boljse od predhodnih nokian wr a3, predvsem v dezju je razlika v prid dunlopkam!
Kleber Krisalp HP3 na outbacku. Zelo zadovoljen, sploh v mokrem .
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Kleber, hja, oče jih je imel na Kangooju od leta 2001 do 2006 Kleber letne gume.
Profila se ni dalo uničit, držale pa so tudi temu primerno, tako da jih sploh nisem gledl, ker so slabe izkušnje.
Je pa res, tisto je bila letna guma, veliko let nazaj.

Profila se ni dalo uničit, držale pa so tudi temu primerno, tako da jih sploh nisem gledl, ker so slabe izkušnje.
Je pa res, tisto je bila letna guma, veliko let nazaj.
Takrat še mogoče. Ne dolgo tega pa so pri Kleberju, ki je sicer pod okriljem Michelina, zamenjali recepture za zmesi in zato je kvaliteta zadnjih nekaj let neprimerno boljša. Tudi na raznih testih dosega dobre rezultate.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Za wr d4 same pohvale. Kaj pa Dunlop Winter Sport 5? Ima kdo izkušnje?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Imam... Meni so OK, po snegu kar dobro plezajo.
Čeprav, kot še s vsako do zdaj, sem našel tudi njihov limit.
Čeprav, kot še s vsako do zdaj, sem našel tudi njihov limit.
Tud jst imam wintersport5 na OBju in sem zelo zadovoljen. V mokrem predvsem je velika razlika proti bivšim WR A3, v suhem in snegu tam tam, obraba je nekaj manjša.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Kul, važno je da na mokrem drži, za d4 sem bral, da ima ravno na mokrem nekaj slabosti. Dunlop torej.
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Zdravo
Nekaj informacij bi rabil glede A/T pnevmatik Geolandar G015 - so za zimo oz. sneg OK ali je za snežne razmere bolje imeti klasično zimsko gumo?
Razmišljam o Hankooku i*cept w442 - za Foresterja.
Nekaj informacij bi rabil glede A/T pnevmatik Geolandar G015 - so za zimo oz. sneg OK ali je za snežne razmere bolje imeti klasično zimsko gumo?
Razmišljam o Hankooku i*cept w442 - za Foresterja.
Meni se dobro obnesejo(G015) letos bo 3 zima, mislim, da je dobr kompromis kaj sam rabim
H6 je šel od doma 
OK, hvala za odgovor...kako je predvsem z zaviranjem? se mi zdi, da je zaviranje na mokrem/snegu ena od točk, kjer je v primarjavi s klasično zimsko razlika največja.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Mene je sodelavec prepričeval, da je Sailun dobra guma, cena za mojo dimenzijo 35eur/kos.
Pa ne upam reskirat, tako da sem naročil Kumho wp51, pa da vidimo, letne Kumho so bile dobre, poročam kako je zimak obnese, aja cena, 37eur/kos.
Pa ne upam reskirat, tako da sem naročil Kumho wp51, pa da vidimo, letne Kumho so bile dobre, poročam kako je zimak obnese, aja cena, 37eur/kos.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov