menjava volanskega obroca Impreza - Legi
menjava volanskega obroca Impreza - Legi
Imam ze mal obrabljen obroc na na moji trojki, je namrec cisto gladek kar je zoprno, pa mi je brat obljubil originalni obroc od njegove Impreze GX 12/2003.
Ker imata oba obroca airbag, me nekaj skrbi. Konektorji skoraj ziher ne pasejo, rezanje zic in menjava konektorjev se baje ne obnese najbolje, preostane mi se menjava airbag enote.
Zanima me, ce ima ze kdo take izkusnje, predvsem, ce so te airbag enote enako velike, ker potem se samo odsraufa plastiko in zamenja.
Na tujih forumih sem nasla samo menjavo na Foresterja.
Ker imata oba obroca airbag, me nekaj skrbi. Konektorji skoraj ziher ne pasejo, rezanje zic in menjava konektorjev se baje ne obnese najbolje, preostane mi se menjava airbag enote.
Zanima me, ce ima ze kdo take izkusnje, predvsem, ce so te airbag enote enako velike, ker potem se samo odsraufa plastiko in zamenja.
Na tujih forumih sem nasla samo menjavo na Foresterja.
res, da se nisem odmontirala moj volan, da bi preverila, sem pa vprasala na servisu in pogledala na nekaj forumih, pa skoraj verjetno konektorja nista ista, ker je tudi razlika v letnicah 95 - 03
ce pa sta enaka, pa ni blema
v skrajni fazi bi pa res sla v varianto, da preoblecem volan
od katerega avta pa si imel adapter?
ce pa sta enaka, pa ni blema
v skrajni fazi bi pa res sla v varianto, da preoblecem volan
od katerega avta pa si imel adapter?
sej zato me pa zanima, katera zicka kaj pomeni, ker je domnevam fora samo v tem, da imas strom prav zvezan
mimogrede a mogoce ves, kako bi se iz prednjih zicev dalo ven airbag pobrat, oziroma kateri tapetnik bi to znal naredit, ker brat ima zdaj STI sedeze notr, ki so brez airbaga, pa mu zato stalno lucka sveti, svoje originalne z airbagi je pa meni dal
mimogrede a mogoce ves, kako bi se iz prednjih zicev dalo ven airbag pobrat, oziroma kateri tapetnik bi to znal naredit, ker brat ima zdaj STI sedeze notr, ki so brez airbaga, pa mu zato stalno lucka sveti, svoje originalne z airbagi je pa meni dal
tolk v vednost:
volan od Imreze 2003 ne pase na Legija l.95, oziroma ne cisto direkt
vsekakor ne pasejo kontakti za hupo in airbag, poleg tega je potrebno odstraniti ves sredinski del (konektorji za hupo in airbag), da se lahko volan prisraufa
trenutno imam namrec montiran Imprezin volan, ker sem svojega dala preoblec v usnje
volan od Imreze 2003 ne pase na Legija l.95, oziroma ne cisto direkt
vsekakor ne pasejo kontakti za hupo in airbag, poleg tega je potrebno odstraniti ves sredinski del (konektorji za hupo in airbag), da se lahko volan prisraufa
trenutno imam namrec montiran Imprezin volan, ker sem svojega dala preoblec v usnje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov