Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.6
Se pravi, se bi dalo tudi v bencinarja dizla namontirat. Če bi se ti seveda skisalo v možganih... 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Ma ja, na dizlu prišparaš 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Prevleke ma cez.
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13642230
Je sel gledat kdo ta avto? Sem bil danes tam, avto je baje (spet) od starejšega možakarja slovenca, ki je delal v Švici in je šel v penzijo ter zato zamenjal avto. Servisi potrjeni, vendar nikjer točno ne piše kaj je blo menjano. Zunanjost je spolirana, zgleda pa grdo pobarvano, površina te rdeče barve zgleda zelo "pomarančasta", ne vem a so že tovarniško tako slabo pobarvani al je bla enkrat barvana. Ter notranjost motornega prostora je temnejše rdeče barve kot zunanjost. Drugih napak na avtu nisem našel, se pa nisem vozil z avtom ker je bil akumulator odklopljen in sem bil tam bolj zaradi firbca.
Kakšna druga mnenja?
Je sel gledat kdo ta avto? Sem bil danes tam, avto je baje (spet) od starejšega možakarja slovenca, ki je delal v Švici in je šel v penzijo ter zato zamenjal avto. Servisi potrjeni, vendar nikjer točno ne piše kaj je blo menjano. Zunanjost je spolirana, zgleda pa grdo pobarvano, površina te rdeče barve zgleda zelo "pomarančasta", ne vem a so že tovarniško tako slabo pobarvani al je bla enkrat barvana. Ter notranjost motornega prostora je temnejše rdeče barve kot zunanjost. Drugih napak na avtu nisem našel, se pa nisem vozil z avtom ker je bil akumulator odklopljen in sem bil tam bolj zaradi firbca.
Kakšna druga mnenja?
Dolgo so skrivali ceno. Radio ni originalen. Motorna notranjost je običajno malenkost drugačne barve, morda zato, ker ni lakirnega sloja. Pomarančna barva? Slabo popravljen?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ličarja in merilno napravo pa boš vedel kje si pri barvi karoserije...
Kar se pa tiče barve motorja, je to normalno, je drugačna kot zunanjost, no vsaj pri Imprezah je tako.
O starem atu in Švici pa ne bom izgubljal besed, ker ne/poznam situacije.

Kar se pa tiče barve motorja, je to normalno, je drugačna kot zunanjost, no vsaj pri Imprezah je tako.
O starem atu in Švici pa ne bom izgubljal besed, ker ne/poznam situacije.
Ta Legacy je bil kupljen pri meni. Avto je dober...
Ga pa lastnik dejasko prodaja samo zato,ker si je kupil hišo na Italijanski strani meje,po novem zakonu pa v Italiji ne boš več smel voziti avta z tujimi registerskimi tablicami v kolikor imaš v Italiji prijavljeno stalno prebivališče.
Za več info o avtu pa me lahko kontaktirate na 031617950.
Ga pa lastnik dejasko prodaja samo zato,ker si je kupil hišo na Italijanski strani meje,po novem zakonu pa v Italiji ne boš več smel voziti avta z tujimi registerskimi tablicami v kolikor imaš v Italiji prijavljeno stalno prebivališče.
Za več info o avtu pa me lahko kontaktirate na 031617950.
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
www.avto.net/Ads/details.asp?id=1385877 ... sive%20CVT
Ali ga kdo pozna?
Ali je kombinacija 2.0. in avt. menjalnik nepremičnina, ali to kam gre? npr. v primerjavi z ročnim 2.5?
Ali ga kdo pozna?
Ali je kombinacija 2.0. in avt. menjalnik nepremičnina, ali to kam gre? npr. v primerjavi z ročnim 2.5?
Vozil sem bencinskega 2.0 letnik 2010 ročni menjalnik pa je nepremičnina...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
Ve kdo za kakšnega legacyja ali outbacka obvezno 2.5 ročni menjalnik do 4-5k€?
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Moj je na voljo.
LP
Je tale forester komu poznan.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20RR%20AWD
Je mogoče v ta model motorja vgraditi plinsko napravo. Kako je z ventili. Jih je potrebno štelat.
Hvala za informacijo
Janko
Je tale forester komu poznan.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20RR%20AWD
Je mogoče v ta model motorja vgraditi plinsko napravo. Kako je z ventili. Jih je potrebno štelat.
Hvala za informacijo
Janko
Plin se da vgradit v katerkoli avto. Predvsem se ga pa vgrajuje v nepremičnine za kuhanje hrane, ogrevanje,....
Če se ti zdi poraba teh avtomobilov previsoka, potem gledaš napačne avtomobile in forester ne bo pravi avto zate, ker tudi s plinom ne boš prav veliko prišparal. Na legacy-jih in outbackih, ki so bolj aerodinamični, se to šparanje bolj pozna, na foresterjih, ki imajo aerodinamiko opeke pa ne prav dost.
Če se ti zdi poraba teh avtomobilov previsoka, potem gledaš napačne avtomobile in forester ne bo pravi avto zate, ker tudi s plinom ne boš prav veliko prišparal. Na legacy-jih in outbackih, ki so bolj aerodinamični, se to šparanje bolj pozna, na foresterjih, ki imajo aerodinamiko opeke pa ne prav dost.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov