K: sprednje koloteka SUBARU Legacy IV Kombi
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: sprednje koloteka SUBARU Legacy IV Kombi
Kupim sprednje dva plastična koloteka za Legacy Kombi 2.0r (BP) (2004-2007)
Re: K: sprednje koloteka SUBARU Legacy IV Kombi
Morda jih imam na zalogi
Sporočim jutr.
Sporočim jutr.
jaz sem oba koloteka pri siluxu naroču , malenkost je našponan kolotek drugače pa kar paše https://www.silux.si/izdelki/karoserija ... car=524929
Ko odpreš paket takoj preveri če si dobil pravega, jaz sem imel problem ker so poslali napačnega (levega namesto desnega) in potem je trajalo skoraj en mesec preden so ga zamenjali (dolga zgodba) ...
Ko so poslali pravega, pa so dali na paket odkupnino! Dobro da sem se v sem tem dobro spoznal z dostavljalcem DPD in je on pustil paket pri meni brez odkupnine in se je on naprej zmenil.
Od takrat raje ne kupujem pri Siluxu, edini problem je da imajo nekatere dele samo oni -> oz. niti nimajo oni, ampak so samo zastopnik za skladišče Polcar na Poljskem.
Ko so poslali pravega, pa so dali na paket odkupnino! Dobro da sem se v sem tem dobro spoznal z dostavljalcem DPD in je on pustil paket pri meni brez odkupnine in se je on naprej zmenil.
Od takrat raje ne kupujem pri Siluxu, edini problem je da imajo nekatere dele samo oni -> oz. niti nimajo oni, ampak so samo zastopnik za skladišče Polcar na Poljskem.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kamion preveri Kotal, večino robe dobiš še isti dan, tudi za naše, skoraj starodobnike.
Še če se začne prodajalec "potiti" pa pove da mora naročit, pričakuješ da bo rekel "dostava enkrat čez teden al pa dva", pa prodajalec reče čez 3-4 dni max.
Do sedaj res zelo zadovoljen z njimi, do sedaj še vse stvari pasale ko ata na mamo.
http://www.kotal-trade.si/
Ps: Za avtomobilske dele imajo trgovino v Logatcu, v Ljubljani pa bolj za delovne stroje, traktorje in ostalo. Edino s parkingom je bolj jeba, je še najbolj parkirati tam pri hamburgerjih, pa peš v trgovino tistih par deset korakov.
Še če se začne prodajalec "potiti" pa pove da mora naročit, pričakuješ da bo rekel "dostava enkrat čez teden al pa dva", pa prodajalec reče čez 3-4 dni max.
http://www.kotal-trade.si/
Ps: Za avtomobilske dele imajo trgovino v Logatcu, v Ljubljani pa bolj za delovne stroje, traktorje in ostalo. Edino s parkingom je bolj jeba, je še najbolj parkirati tam pri hamburgerjih, pa peš v trgovino tistih par deset korakov.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
hvala vsem za info.
Verjetno bom res kar pri silux naroču, ker je kar poceni glede na rabljeno robo
Verjetno bom res kar pri silux naroču, ker je kar poceni glede na rabljeno robo
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Nekak bi morali naredit unijo z Arabskimi emirati - tam stanejo orig. Subaru koloteki slabih 50$ /kos, samo potem poštnina, DDV in carina vse skupaj pokvarijo.
V Nemčiji so cca. 89€ /kos.
V Nemčiji so cca. 89€ /kos.
Jaz sem za Toyoto iz emiratov naroču..carina je problem, sej drgač je vse vredu..dol imajo itak vse poceni...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
V bistvu je problem DDV - ta je pri nas 22% in se zaračuna na blago in poštnino... Carina je praviloma mala (par %) in se zaračuna samo na blago.
So pa pri partsouq.com noro podražili poštnino - za dva koloteka 356$
2016, ko sem kupil dva koloteka in še 20 drugih (manjših) stvari, je bila poštnina 67$.
So pa pri partsouq.com noro podražili poštnino - za dva koloteka 356$
2016, ko sem kupil dva koloteka in še 20 drugih (manjših) stvari, je bila poštnina 67$.
Jest sm mu ponudil levo rabljeno OEM za 40 oz. lahko dam za 35
Desno imam delno počeno spodaj.
Desno imam delno počeno spodaj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov