klemz napisal/-a: ↑30. Januar 2019, 10:30
Oh ja, vedno eno in isto na tem forumu. Sama drkarija okol benzina, plina, dizla, mehankarjev pod hrusko, uradnih servisov, pogonov razlicnih znamk in nakonc subaru najjaci... Vse ma svoje prednosti in slabosti, vsak kdaj kej zajebe in zjebe. Mal smo se zgubil kot klub in forum, se mal pa bo "se pomnite tovarisi".
Vem da je blo cist off-topic.
LP menim, da ni edini problem v Sloveniji pogovori o subaruju kot avto ki je zame še vedno odličen. Problem je, da marsikdo poseže raje po evropskih znamkah ki so predvsem za cestno vožnjo. Subaru pa je lahko kombinacija . Cesta in hribi gozdne poti. Tudi cena morda koga odvrne od nakupa.
Za te namene imam jaz sedaj Foresterje 1999 kupljen pri Interservisu in predelan v nekaj mesecih na plin leta 2011. Avto mi služi za delo na terenu, ker sem po cele dni na montaži , servisu. Ko pa mi avto služi tudi samo za dušo plin izklopim in gas. Naredil sem cci 180.000km. Pri tem avtu je vse na pravem mestu.
Prejšnje leto sem bi v Reziji in sedaj razumem zakaj je v Italiji toliko Subarujev. Poti so ponekod gorske.
Pred tem pa sem imel starega rdečega Legacija 2.0 ki mi je tudi služil je pa bil manj požrešen.
Vmes sem imel poleg Subija tudi Opla, Pasata, Lagacy 2,0 kot družinski avto .
Sedaj pa iščem novejšega Subaruja, ki še nima plina.
Zato me tudi zanima za tega,če kdo morda pozna ta avto, Lastnika, ki je trenutno v oglasu
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20RR%20AWD
Janko