Impreza GT
Re: Impreza GT
Čestitke za nakup in ogromno kilometrov z nasmeškom od ušesa do ušesa med vožnjo.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Aha, ti si torej nova lastnica.
Čestitam.
Srečno preko ovinkov.

Čestitam.
Srečno preko ovinkov.
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Uaauuuu
cuvaj jo in srecno voznjo!
Uhh lepota ena...
Res top kombinacija barve..
Veliko varnih km
Res top kombinacija barve..
Veliko varnih km
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Še zmeraj tako lepa kot pred leti,ko sem jo nazadnje vozil.
Je pa zverina od avta...
Je pa zverina od avta...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Je kar mrcina ja, se ga še navajam, kok to gre...
Sm snega pa nimamo
A kdo ve kdaj je bil menjan zobati ?
Pa check engine ko je mrzel...sicer kr hitro ugasne.. A je to kaka znana fintica? Sem ga probala dat na tester pa se ne strinja..noče sodelovat
Pa check engine ko je mrzel...sicer kr hitro ugasne.. A je to kaka znana fintica? Sem ga probala dat na tester pa se ne strinja..noče sodelovat
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tale je malo prestara za 'standardni' OBD2 tester - Subaru je OBD2 implementiral šele cca. 2001.
Treba bo uporabit nekaj, kar podpira SSM - Subaru Select Monitor protokol. To pa je ali original Subarujev tester ali pa nekaj od tega:
Treba bo uporabit nekaj, kar podpira SSM - Subaru Select Monitor protokol. To pa je ali original Subarujev tester ali pa nekaj od tega:
- OBDLink MX Bluetooth + BTSSM aplikacija na Android telefonu (to imam in uporabljam jaz)
- prenosni računalnik z Windows + KKL / VAG-COM / K-Line adapter kabel + FreeSSM ali RomRaider Logger aplikacijo.
Po slikah sodeč je bil avto leta 2014 na Subaru pikniku na Rogli tako,da mislim da sem veliki servis delal leta 2013.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Meni še vedno naj naj tip tahitre Impreze ...
Saj performansi so z novejšimi brez dvoma šli navzgor, samo tole ima zame tapravo avro ... Naj ji Plejade še dolgo svetijo.
Saj performansi so z novejšimi brez dvoma šli navzgor, samo tole ima zame tapravo avro ... Naj ji Plejade še dolgo svetijo.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Če tastaro (classic) Imprezo mal upgrejdaš pomoje ni veliko razlike napram tanovi...

Hvala za nasvet in info, pa za dobre želje
... Bo treba uštimat tudi jermene se pravi...pa ''palčke'' stabilizatorja tudi že prav grozno pokajo 
To je samo stanje tehnike, nc ne poka 
Takšna impreza GT se prav pošteno dobro pelje, če pa jo malce porihtaš, pa je prav nesramno dobra skozi ovinke
Kolega ima GT-jko, sicer kar se tiče podvozja kar precej trdo in zelo znižano pa moram rečt da se prav noro drži ceste že zdej z zimskimi gumami
Sva šla potem z mojo WRX-o, pa jo je bla polna cesta
(letne gume pa -1°C)
Ta zgleda res lepa! Rihtaj jo, pa vozi kot se zagre, nimaš to kaj "šparat" pa "čuvat".
Jo kaj rja napada?
Kolega ima GT-jko, sicer kar se tiče podvozja kar precej trdo in zelo znižano pa moram rečt da se prav noro drži ceste že zdej z zimskimi gumami
Sva šla potem z mojo WRX-o, pa jo je bla polna cesta
Ta zgleda res lepa! Rihtaj jo, pa vozi kot se zagre, nimaš to kaj "šparat" pa "čuvat".
Jo kaj rja napada?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov