Avto se pelje odlično (sploh ker sem letošnjo zimo prevozil z Nissan Terranotom in je Legacy milina v primerjavi z Terranotom - logično), ter za svojih 165 konjev tudi solidno potegne. Itak da ni kak presežek ker ni turbo, ampak za vsakdanjo vožnjo je res super. Presenečen sem bil nad tem kako tiho laufa motor - pri 130kmh na AC lahko skoraj šepetaš v avtu. Všeč mi je tudi, ker ima ˝daljši˝ reduktor kot moja prejšnja 2 subaruja. Ker realno gledano pri tako nizkem avtu kot je Legacy ne rabiš tako kratkega reduktorja ker se ne boš vozil po terenu. Ta ˝daljši˝ reduktor pa je super za bolj dinamično vožnjo po gorskih ovinkastih cestah in za čez ostre ovinke (ker je ravno v eni drugi temi tekla debata da je čez 180 stopinjske ovinke druga prestava predolga, prva pa prehuda - z reduktorjem je pa ravno prav).
In ker vsak, ki mu povem, da je to 2.5 benciner odgovori z ˝KOLK PA TO ŽRE?! 15?!?˝ Prvi tank je bila poraba cca 8l/100km, tak da je vse odvisno od voznika. Če se zmerno in lepo voziš in na daljše relacije bo poraba sigurno pod 8.
Zdaj pa prvo vprašanje: kaj storiti glede radia ki ne predvaja mp3 CDjev? Radija verjetno ne bom menjal ker bi pokvaril celo notranjost, pa še kar precej drago je iti na 1din radio, ker rabiš praktično pol armaturke nove, ker je original radio in vse druge nastavitve klime ipd vse skupaj. Super bi bilo imeti kak nastavek za USB ali vsaj aux, ampak po pravici povedano ne dam 140€ za GROM adapter samo zato da bom lahko imel več muzike v avtu. Obstaja kaj cenejšega?