Je ze imel kdo tak problem? Kako ste resevali? Vrtat "v steklo" mi ni glih najlubse...
Menjava motorcka za dvig stekla
Menjava motorcka za dvig stekla
Zdravo mojstri. Mam en problem na mojem foriju 2002 sg5 ....namrec crinil mi je motorcek za dvig stekla na sopotnikovi strani, kupim novega in ko hocem odsraufat, se vijaki lepo vrtijo z matico vred
Je ze imel kdo tak problem? Kako ste resevali? Vrtat "v steklo" mi ni glih najlubse...
Re: Menjava motorcka za dvig stekla
Razbiješ steklo in ti jest za 25€ prodam drugega
, pa še motorčk dobr rabljen za 20€
A iz druge strani s kakšnimi kleščami ne prideš zraven.
Jest sm mislim, da enkrat to rešil z nekim improviziranim orodjem, kot nek kos pločevine na katerem sta bila privarjena dva mala tulčka, ki sta pasala v luknjice od tiste podložke na drugi strani stekla in je držalo, da sem lahko zadržal in odvil matice!
Jest sm mislim, da enkrat to rešil z nekim improviziranim orodjem, kot nek kos pločevine na katerem sta bila privarjena dva mala tulčka, ki sta pasala v luknjice od tiste podložke na drugi strani stekla in je držalo, da sem lahko zadržal in odvil matice!
Subi92, je motorček isti na voznikovi in sovoznikovi strani? Če je isti bi ga jaz vzel.
Ne vem zakaj bi vrtal v steklo saj se da sneti samo motorček ,ki je privit z tremi + vijaki.
Je pa res da je zadeva malo zakomplicirana saj so vijaki obrnjeni proti tebi in jih ne vidiš.
Je pa res da je zadeva malo zakomplicirana saj so vijaki obrnjeni proti tebi in jih ne vidiš.
Motorčka nista ista...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Nista enaka, a rabiš voznikovega?
Karli - njega j-ebe ker hoče steklo odvit, da dobi ven mehanizem komplet
Zelo jebeno delo morm reč. Doktoriral pred kratkim
Ja, rabim voznikovega. Če ima kdo delujočega se priporočam 
Zrihtal
eno nedeljsko popoldne v miru, odsraufas motircrk, spustis steklo na 3/4, zvrtas vijak ven z 6mm svedrom, luknja v steklu je zihr 12-15mm, ker je vmes plasticna pusa. Das nov vijak, star motor ven z vodilom in nov komplet not 
Dela kot mora
Dela kot mora
Ja, men se je sukalo kr neki v tri krasne....tisto podlozko z luknicami mi je uspelo zadrzat, ampak se je vijak vrtel v praznosubi92 napisal/-a: ↑29. Marec 2019, 09:28Razbiješ steklo in ti jest za 25€ prodam drugega, pa še motorčk dobr rabljen za 20€
![]()
V kaljeno steklo se ne sme vrtati
še dobr da nisi
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Glede stekl vem...8 let sem imel vsak dan v rokah "sajbe" taksne in drugacne
Zato sem tud napisal v navednicah, ker ce je srauf cez sajbo, pol je ziher luknja narjena
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov