Ko bo tvoj hobi-projekt dokoncan, bo samo se za v T.M.Bistracheno napisal/-a:Sej motor dat narazn in skupi ne vzame spet tolk časa, jest sm si na izi uzel in delam takrat ko imam čas in voljo, bolj kot hobi.
No, pa mi je zaribal...
www.salomon.si ,sam ni napisanih telefonskih-morš pol en žeton kupt al neki tazga pol ti pa še tel. izpiše
danes ob okol 20h mi zazvoni gsm, in glas na drugi strani reče da naj pridem po avto! Včeraj sm se z kržičem menu da bi pol vseen vzel tistega njegovega pa to, in je reku da bo dons mal začel rihtat zadeve, no in do večera je bil motor notr, zrihtan, vse! sicer ni un, z 320k, je dobu enga drugega z 280k, ampak lepo voženga! Vglavnem avto dela, drug teden se bom pa lotil samostojnega razdiranja moje stare mašine, da vidimo kako stvar funkcionira!
Res sm bil prijetno presenečen!!!
aja, cena pa še ni znana...
Res sm bil prijetno presenečen!!!
aja, cena pa še ni znana...
to si pa res lahko, cestitammsenjur napisal/-a:Res sm bil prijetno presenečen!!!
moj problem bodo upam lahko resevali sele naslednji teden, res pa ni tolk nujen (zaenkrat zglob vilice, da grem lahko delat optiko, ostalo pa drugic) in je avto vseeno vozen
bolj me sicer matra, kdaj bo zmontiran spoiler
na olje pa le pazi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov