Zaradi opustitve projekta, prodam smrekovo sušico.
Smreka je rastla ob hiši 18,let,sedaj je 5 let shranjena v suhi drvarnici.
Dolžina/višina 3m.
Cena 50eur.
Lp
Urban
P: z korenino izkopana sušica
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: P: z korenino izkopana sušica
Čaki, a to posadiš in začne naprej rastit? Al kako je tole mišljeno? Od kje taka cena za sušico?
Resno sprašujem, ne zaj***...namreč sušice jaz uporabljam za fižolove palice za na vrt...ampak to greš s sekiro v hosto in jih nasekaš pa odvlečeš domov. Za đabe, pa še noben ne bo nič palamudil
Resno sprašujem, ne zaj***...namreč sušice jaz uporabljam za fižolove palice za na vrt...ampak to greš s sekiro v hosto in jih nasekaš pa odvlečeš domov. Za đabe, pa še noben ne bo nič palamudil
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Fotr jo je izkopal, ko je smreka bila prevelika, rastla je 2m od hiše, potem pa jo je hotel uporabit za podstavek za šank v vinski kleti, jo je "oskubil" obesil pod strop drvarnice in se je počasi sušila da zdaj, ko je v napoto, ker klet jaz dokončujem in imam sode za podstavek šanka doma, tako da jo hoče prodat, ni ta prodaja na mojem zelniku zrastla.

Haha, ja siguren, posad, pa bo rastla naprej
Smrekova sušica, je odmrlo drevo, običajno zaradi lubadarja, ki napade lubje, cene sušice ne gre primerjat s ceno zdravega lesa. Več pa na povezavi http://parktivolirozniksisenskihrib.si/ ... v-gozdovih
Predvidevam da Urban prodaja posušen les zdrave smreke...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Ja, res je, hvala LSlabe, smreka je bila zdrava, še je zdrava, sem se nerodno izrazil.
Bom se potrudil in danes priložil sliko, da bo jasno kaj sploh hoče tastar prodat.
Če bi bilo pomoje, bi jo z motorka razžagal in v kaminu skuril, ampak...

Bom se potrudil in danes priložil sliko, da bo jasno kaj sploh hoče tastar prodat.
Če bi bilo pomoje, bi jo z motorka razžagal in v kaminu skuril, ampak...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost