Marec 2020
Re: Marec 2020
No, to se že mal veselim, sploh če bi bilo malo bolj pomladno vreme.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
[quote=
Če kdo pozna tega tamčka: http://www.shrani.si/f/3z/JS/44l8Y2l/tamic-gume.jpg To je bil njegov projekt.
[/quote]
O TAM 110
Ta je bla potujoča delavnica, trda streha? A vitlo ma tud? To pa je offroadar
Če kdo pozna tega tamčka: http://www.shrani.si/f/3z/JS/44l8Y2l/tamic-gume.jpg To je bil njegov projekt.
[/quote]
O TAM 110
Ta je bla potujoča delavnica, trda streha? A vitlo ma tud? To pa je offroadar
ignorance is bliss
Zdravo družba,
opažam, da postaja kar vroča debata. Torej,
- vozilo se bo izključno po legalnih gozdnih cestah, ki pa seveda vodijo tudi čez naravne parke
- temu primerno se bomo obnašali, keneda?
- sama trasa bo zgolj delček TET-a, ostalo bom sam trasiral in bo stvar razprave
- PART'S hill bi znal bit problem in ga lahko spustimo oz. se skupaj odločimo, ko bo ekipa formirana,
- menim, da skupina ne bi smela presegati pet vozil vključno z mano.
Unikat:
Gorski Kotar sicer ima rampe samo ne bodo problem, ker gre trasa drugje.
V Zavratnico se gre (je na poti), vendar peš.
Schudr:
Vez nimam s čuvaji, bo pa pot peljala po utrjenih makadamskih poteh, ki jih vsi uporabljajo (čuvaji, lokalci, turisti,...)
Trasa je dolga cca 350km v eno smer, zatorej bi bilo smiselno štartati v petek zjutraj, če je to izvedljivo?
Že 170-200km / dan narest bo izziv. Računajte na povprečno hitrost cca 20-30 kmh kar pomeni vsaj 5-6h vožnje brez postankov.
Kar se spanja tiče. Osebno sem za kampiranje kr nekje, kar pa zna bit aprila izziv zaradi nizkih temperatur. Ob morju kampirat je no go, ker hrvati tega ne bodo mirno gledal. Zatorej, kar nekaj zadev je potrebno doreči, ko bo ekipa formirana. Mogoče naredimo neformalno srečanje, kot ta vikend na Vrhniki in se zmenimo kdaj, kdo in kako.
Lp, D
opažam, da postaja kar vroča debata. Torej,
- vozilo se bo izključno po legalnih gozdnih cestah, ki pa seveda vodijo tudi čez naravne parke
- temu primerno se bomo obnašali, keneda?
- sama trasa bo zgolj delček TET-a, ostalo bom sam trasiral in bo stvar razprave
- PART'S hill bi znal bit problem in ga lahko spustimo oz. se skupaj odločimo, ko bo ekipa formirana,
- menim, da skupina ne bi smela presegati pet vozil vključno z mano.
Unikat:
Gorski Kotar sicer ima rampe samo ne bodo problem, ker gre trasa drugje.
V Zavratnico se gre (je na poti), vendar peš.
Schudr:
Vez nimam s čuvaji, bo pa pot peljala po utrjenih makadamskih poteh, ki jih vsi uporabljajo (čuvaji, lokalci, turisti,...)
Trasa je dolga cca 350km v eno smer, zatorej bi bilo smiselno štartati v petek zjutraj, če je to izvedljivo?
Že 170-200km / dan narest bo izziv. Računajte na povprečno hitrost cca 20-30 kmh kar pomeni vsaj 5-6h vožnje brez postankov.
Kar se spanja tiče. Osebno sem za kampiranje kr nekje, kar pa zna bit aprila izziv zaradi nizkih temperatur. Ob morju kampirat je no go, ker hrvati tega ne bodo mirno gledal. Zatorej, kar nekaj zadev je potrebno doreči, ko bo ekipa formirana. Mogoče naredimo neformalno srečanje, kot ta vikend na Vrhniki in se zmenimo kdaj, kdo in kako.
Lp, D
Super mene lahko kar stejete. Sem prevozil ze kar nekaj velebita tako, da ze komaj cakam na skupinsko potepanje

#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
jap, za april sem za.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost