Nakup XV
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Nakup XV
A ti imaš ta nov model?
Zadnjič sem na YT gledala video Fori XT vs XV (1,6 auto) na snegu. XV je raztural napram Foriju, verjetno je to ta X-mode zaslužen.
Kako je kaj s preklapljanjem prestav pri avtomatiku, mislim na ta problem?
https://www.carcomplaints.com/Subaru/X ... tion.shtml
Zadnjič sem na YT gledala video Fori XT vs XV (1,6 auto) na snegu. XV je raztural napram Foriju, verjetno je to ta X-mode zaslužen.
Kaj je A OFF gumb?
https://i.ebayimg.com/images/g/tRoAAOSw ... s-l640.jpg
Saj ko se kak zanimiv XV pojavi na anetu, tudi hitro gre. En 2.0 je bil še kak teden nazaj, 2012 za dobrih 11 čukov z malo čez 100000 km. Damn!
Me pa zanima, kako je v resnici s to razporeditvijo moči naprej nazaj ob zdrsu. Vedno je omenjen prenos na 1. ali zadnjo os. To kaj dosti ne pomaga, če potem na tej osi zdrsne še eno kolo, nadzor zdrsa in prenos moči pa se tu konča.
@backwuud, ti glede porabe nimaš kaj pisat, ker je pri tebi avto v mirovanju na 3000 obratih
Bo res treba enga 1.6 probat glede moči. Če mi je ena penzionerka pojamrala, da je premalo, potem si nebivedu res nezahteven. Uh, da bi tale 1.6 imel še turbinco, kot levorg, to bi bilo fantastično.
Me pa zanima, kako je v resnici s to razporeditvijo moči naprej nazaj ob zdrsu. Vedno je omenjen prenos na 1. ali zadnjo os. To kaj dosti ne pomaga, če potem na tej osi zdrsne še eno kolo, nadzor zdrsa in prenos moči pa se tu konča.
@backwuud, ti glede porabe nimaš kaj pisat, ker je pri tebi avto v mirovanju na 3000 obratih
Bo res treba enga 1.6 probat glede moči. Če mi je ena penzionerka pojamrala, da je premalo, potem si nebivedu res nezahteven. Uh, da bi tale 1.6 imel še turbinco, kot levorg, to bi bilo fantastično.
Levo desno gre itak z ABS-om, takoj ko kolo dvigne v zrak ali pa se zavrti hitreje kot ostali trije, ga že blokira bremza in se tako takoj prenese navor na kolo, ki ga rabi.
(Ampak ko je pa preveč blata (včeraj zvečer), pa vsa 4 kolesa vrtijo v prazno. Avto sem že 3x opral (enkrat na poti domo, dvakrat danes), pa še vedno kosi blata dol padajo)
(Ampak ko je pa preveč blata (včeraj zvečer), pa vsa 4 kolesa vrtijo v prazno. Avto sem že 3x opral (enkrat na poti domo, dvakrat danes), pa še vedno kosi blata dol padajo)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz imam čisto prvega iz leta 2012 (to je tisti, ki ima še krajšo havbo - meni osebno najlepši od XV-jev).niva13 napisal/-a: ↑21. December 2019, 12:41A ti imaš ta nov model?
Kako je s tem problemom ne vem, ker ja nimam prednastavljenih prestav v menjalniku. Pri meni je skuter efekt, vleče brez prekinitev do končne hitrosti)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja, to gumb za izklop start stop. Jaz ga ne izklapljam. Naredil sem 3000km in v tem času prišparal približno 6 litrov goriva, ko sem stal v kolonah in pred križišči.niva13 napisal/-a: ↑22. December 2019, 11:51Kaj je A OFF gumb?
@Sajmon: na Anetu res težko najdeš bencinarja, dizlov je pa kar dost. Trenutno gledam na Mobile.de, jih je kar nekaj 2.0 bencinarjev med 11 in 14 k, večinoma avtomatiki, 1.6 pa še več.
Trenutno še tehtam med ročnim in avtomatikom, ker me je malo strah stroškov glede avtomatika.
@Nebivedu: a potem niso vsi med 12-17 enake karoserije?
A motor se izklopi po kolikem času in vklopi, ko spustiš zavoro?
Trenutno še tehtam med ročnim in avtomatikom, ker me je malo strah stroškov glede avtomatika.
@Nebivedu: a potem niso vsi med 12-17 enake karoserije?
A motor se izklopi po kolikem času in vklopi, ko spustiš zavoro?
Ugasne se ko stojiš nekaj sekund, prižge se instantno.
Avtomatik ko spustis zavoro, ročni pa ko stisneš sklopko (avto vgasne, ko imaš v leru brez sklopke in nogo na zavori).
Aaaa tako gre to. Sicer sem zadnjič vozila enga ročnega Golfa s tem gizmotom, pa nisem uporabila. 
Ko na avtomatiku pritisneš zavoro in stojiš ene 5 sekund se ugasne, ko spustiš zavoro, se vklopi nazaj.
@Nebivedu: Kako je pri avtomatiku reguliraš počasno spuščanje po spolzkem klancu? Kako zaviraš z motorjem?
To bi tudi mene skrbelo pri avtomatiku, a Subaru ima za to hill assist, ne vem pa če vsi ti tanovi, oziroma od katerega letnika naprej.
In ja, če je star le nekaj let, je res škoda vzet brez eye sighta.
In ja, če je star le nekaj let, je res škoda vzet brez eye sighta.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov