Moj Hostar
Re: Moj Hostar
A mi zna kdo povedat ce gredo na original 15' feltne od Forija gume manjse dimenzije? 195/65 r15??
Hvala
Hvala
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Take gume pašejo na feltne od Forija, ampak potem dobiš Forija z majhnimi gumami. Ponavadi bi radi dali čim večje gume gor 
To vides, rabem sam za cez zimo. Ne dam tok za gume zdjle. Naj bo pa mal nizji za cez zimo bo.
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Zdravo klapa,
neki me drži da bi dvignil Forzita. Kolk priporočate dvignit da ne bo vse takoj šlo k hudič (mi je pa jasno da bo vse bolj trpelo s poviški).
Nekak se nagibam k 3cm zadaj in 2,5cm spredaj.
Prosil bi vas, če mi lah poveste mal o svojih izkušnjah in priporočilih,znanju ki je potreben tu zraven. Se raje spravim naročit že narejene iz ebaj al jih dam naredit? Mojstra imam ki mi bo nakoncu sestavil, ker nimam klešč za fedre drugače bi se verjetno lotil sam.
Hvala in lp
neki me drži da bi dvignil Forzita. Kolk priporočate dvignit da ne bo vse takoj šlo k hudič (mi je pa jasno da bo vse bolj trpelo s poviški).
Nekak se nagibam k 3cm zadaj in 2,5cm spredaj.
Prosil bi vas, če mi lah poveste mal o svojih izkušnjah in priporočilih,znanju ki je potreben tu zraven. Se raje spravim naročit že narejene iz ebaj al jih dam naredit? Mojstra imam ki mi bo nakoncu sestavil, ker nimam klešč za fedre drugače bi se verjetno lotil sam.
Hvala in lp
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Ebay pr Rusih, RUSS-OFF-ROAD mislm da je firma.
Če rabiš kupit material, te pride skor tolk, kot že omenjeni gotovi. Pa še prilagodni vijaki{daljši) pridejo zraven. Našravaš in gasa v hosto
Če rabiš kupit material, te pride skor tolk, kot že omenjeni gotovi. Pa še prilagodni vijaki{daljši) pridejo zraven. Našravaš in gasa v hosto
ignorance is bliss
Za liftkit ne rabiš klešč za fedre. V bistvu je nekje 3cm spredaj in 4cm zadaj maksimum, ampak bolje je 2cm spredaj in 3cm zadaj.
Se pa naredijo podložke iz gradbene plastike ali aluminija ali železa.
Ta je najcenejši od rusov - okoli 90 evrov pride, moraš pa vijake na vrhu šalice zamenjat https://m.media-amazon.com/images/I/61M ... 8_ML3_.jpg
To je pa najboljša varianta, da ni treba niti šraufov na šalci amortizerja menjat https://i.ebayimg.com/images/g/kfAAAOSw ... s-l300.jpg
Se pa naredijo podložke iz gradbene plastike ali aluminija ali železa.
Ta je najcenejši od rusov - okoli 90 evrov pride, moraš pa vijake na vrhu šalice zamenjat https://m.media-amazon.com/images/I/61M ... 8_ML3_.jpg
To je pa najboljša varianta, da ni treba niti šraufov na šalci amortizerja menjat https://i.ebayimg.com/images/g/kfAAAOSw ... s-l300.jpg
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
za tole zadnjo varianto se tudi sam odločam, ravno zato da ni treba še šravfov ven metat.... morda se lotim sam.
tudi dimenzije, 30 spredaj in 30 zadaj, bo dovolj.
tudi dimenzije, 30 spredaj in 30 zadaj, bo dovolj.
ebay firma je "tema 4x4" iz rusije, ali še bolje "tema 4x4 UK" iz anglije, da ni carine. so tudi poceni plastični kiti.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Pr temi4x4 sem narocil na UK pa je prislo iz rusije. Men se tale kit dopade ker ma se offset tko kot more bit. klikni me nezno
Cena pa tud taka kot mora bitklemz napisal/-a: ↑09. Januar 2020, 07:04Pr temi4x4 sem narocil na UK pa je prislo iz rusije. Men se tale kit dopade ker ma se offset tko kot more bit. klikni me nezno
ignorance is bliss
hmm, tema 4x4 UK sploh ne najdem več, še jeseni sem jih pa. brexit že? najdem pa tipčke iz novosibirska, originalni tema 4x4 ...klemz napisal/-a: ↑09. Januar 2020, 07:04Pr temi4x4 sem narocil na UK pa je prislo iz rusije. Men se tale kit dopade ker ma se offset tko kot more bit. klikni me nezno
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ravno včeraj 11.1. sem naročil in plačal TEMA4X4 lift kit 30 mm na eBayu za 95,00 EUR. Kot veste sem do sedaj sam delal (doma oradjarstvo) vendar sva z očetom ugotovila, da so na spletu ceneje, kot pa kupiti material jih narediti in seveda še nekaj zaslužiti. Ker dobim alu plošče se mi še splača delati šus pleh (zaščita motorja) vendar se že pogovarjam z EU proizvajalcem, da bom nabavljal njihove in jih montiral na vozila vseh vrst.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov