Forester 2005 črpalka za pranje žarometov
Forester 2005 črpalka za pranje žarometov
Pozdravljeni
torej rabim številko (produkta, kataloško) črpalke za pranje žarometov za Forester 2005 (92 kW, motor EJ20)---- črpalka šla št pa se na njen ne vidi več... če lahk kdo pomaga....
sem dodal tud fotke...
hvala!!
lp
B
torej rabim številko (produkta, kataloško) črpalke za pranje žarometov za Forester 2005 (92 kW, motor EJ20)---- črpalka šla št pa se na njen ne vidi več... če lahk kdo pomaga....
sem dodal tud fotke...
hvala!!
lp
B
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Forester 2005 črpalka za pranje žarometov
Pošlji mi številko šasije (VIN) na zasebno sporočilo, da pogledam v katalogu...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Kataloška števila same črpalke je 86611SA000, če pa rabiš še nosilec / objemko, pa je ta 86644GA110. Vprašanje pa, če je original še sploh dobavljiva - večina spletnih strani napiše, da je ta kataloška 'discontinued'... Pa tudi cena, kjer jo napiše - 200€ !?
Pri takem denarju bi jaz osebno vsekakor raje pogledal pri Kitajcih (AliExpress), pa tudi, če bi bilo treba kaj malega predelat (npr. konektor).
Pri takem denarju bi jaz osebno vsekakor raje pogledal pri Kitajcih (AliExpress), pa tudi, če bi bilo treba kaj malega predelat (npr. konektor).
hvala za št in trud... Rabim ravno zaradi Kitajcev.... Sem namreč kontaktiral ene trgovce na Alieexpressu ki imajo črpalke za vetrobran in so hoteli kataloško da pogledajo če imajo kaj takega.... imajo pa kar nekaj delov za Subaruje... npr črpalka za vetrobran cca 5 ojrov…. javim kakšen bo rezultat...
lp
B
lp
B
mam iz kitajske že 1 leto
dela super, dal sem pa cca 25€ na eBayu.
Če bi bil vedež, nebi bil revež 
Pozdravljeni
malo updata na temo.... črpalke za ta model kitajci nimajo... imajo pa za en model naprej in je na videz malo drugačna … vprašanje je samo ali bi uspelo spojiti posodo z tekočino in črpalko... ker so črpalke pri kitajcih prilično poceni bom verjetno poskusil... če pa je že kdo in kaj ve bom pa tudi hvaležen...
lp
B
malo updata na temo.... črpalke za ta model kitajci nimajo... imajo pa za en model naprej in je na videz malo drugačna … vprašanje je samo ali bi uspelo spojiti posodo z tekočino in črpalko... ker so črpalke pri kitajcih prilično poceni bom verjetno poskusil... če pa je že kdo in kaj ve bom pa tudi hvaležen...
lp
B
Če bi bil vedež, nebi bil revež 
hello
ja to sem videl ampak ne vem ali je priključen na posodo enak... moram razdret in pogledat... ostalo bi verjetno nekako slo....
ja to sem videl ampak ne vem ali je priključen na posodo enak... moram razdret in pogledat... ostalo bi verjetno nekako slo....
Men so odpovedl vsi motorcki...za sprednjo sipo, zadnjo sipo in zaromete
....so se kar neki kristali nardil 🤬 ....nekateri pravijo, da je v teh "lidl, hofer" varintah vitrexa problem.
Men je glih zadnjič nehal špricat po šipi. Kriva je bla preperela cevka. Je čist spustila.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Jaz bi si pa želel malo močnejše pumpice, ker mi nekam slabo špriclja na šipo... 
Moram enkrat pri enem drugem Legacy-u te generacije sprobat, če je to normalno ali pa je res pri mojem kaj narobe.
Moram enkrat pri enem drugem Legacy-u te generacije sprobat, če je to normalno ali pa je res pri mojem kaj narobe.
vodni kamen. Daj ko boš imel prazno posodo ene 2 deci kisa za vlaganje notri, pa spusti čez, da uniči vodni kamen.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
no ko sem iskal črpalko za žaromete sem videl da imajo Kitajci precej tudi teh črpalk za vetrobran... če kdo rabi je smiselno pogledat … nekateri imajo tudi skladišča v Nemčiji, Češkem....
https://www.aliexpress.com/item/3282974 ... b201603_53
https://www.aliexpress.com/item/3282974 ... b201603_53
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost