Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 11
Za vzmeti po naročilu sem jaz povpraševal kar pri nekaj izdelovalcih, a me za en kos nihče ni hotel poslušat.
Je ogromno spremenljivk in se jim enostavno ne splača delat.
Je ogromno spremenljivk in se jim enostavno ne splača delat.
Če ti je počil, si ga izgubil....ti lahko enga pošljem ali dostavim v LJ.
Imam en "jungle box" takih in onakih fedrov...kak podoben se najde...
Lp.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Seveda 1920×1200...sem se malce zatipkal...
Me pa muč isamo to, da takle 29" UV ekran ima višine še manj kot moj trenutni 24"....pa še manj pik
Kar se tiče pregledov pa se mora župa nujno ohladit do novembra, ker moram takrat imprezo registrirat
#sureitisfullylegit
A ti maš tud novembra ? Greva skupaj ........... za moralno podporo en drugemu.

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Župa se mora shladit že do junija, nujno!!! 
ignorance is bliss
In, je šel čez?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
5 dni maš čas da popraviš
, obrabljena guma na zavornem predalu, luči ne svetijo vredu, pa v žarnice se je vtaknu. Sicer mi spredaj pozicije, (1 štop lampa nisem vedu) in na tablicah niso svetile. Pa pravi, da pedalo za bremze preveč not pade? Drugače na merjenju zavorne sile in plinov je bilo vse ok.
K sm žarnice zamenjal pol me je spustil skoz,...
H6 je šel od doma 
Obrabljena guma na zavornem predalu? Mogoče pedalu? A pol tepihe, ko mam Gledring not, mors tud ven dat? Tole bo še zanimivo. Če bo šlo tak naprej, bo tretjina Slovencev pešačl.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Očitno bom šel letos že prvi dan tistega "meseca prej" na tehnični, da bom lahko vse fore odpravu 
As šou na Labore?Psssiho napisal/-a: ↑24. Januar 2020, 18:005 dni maš čas da popraviš, obrabljena guma na zavornem predalu, luči ne svetijo vredu, pa v žarnice se je vtaknu. Sicer mi spredaj pozicije, (1 štop lampa nisem vedu) in na tablicah niso svetile. Pa pravi, da pedalo za bremze preveč not pade? Drugače na merjenju zavorne sile in plinov je bilo vse ok.
Boljše, da greš mesec pa pol prej na preventivnga. Je itak brezplačn. Jz ponavad tak narsim. Ker če greš mal manj ko mesec prej, ti lahk vnesejo avto že not.
Jz rečem, da pač sem prišu tulk prej, ker je za subija dele težko dobit, pa da mam cajt zrihtat.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Primskovoklemz napisal/-a: ↑24. Januar 2020, 18:59As šou na Labore?Psssiho napisal/-a: ↑24. Januar 2020, 18:005 dni maš čas da popraviš, obrabljena guma na zavornem predalu, luči ne svetijo vredu, pa v žarnice se je vtaknu. Sicer mi spredaj pozicije, (1 štop lampa nisem vedu) in na tablicah niso svetile. Pa pravi, da pedalo za bremze preveč not pade? Drugače na merjenju zavorne sile in plinov je bilo vse ok.
H6 je šel od doma 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost