P: Prenosniki Lenovo Thinkpad T540
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Prenosniki Lenovo Thinkpad T540
Dobil bom nekaj prenosnikov Lenovo Thinkpad T540 za prodat.
15.6" ekran, I5 procesor, 8gb rama, 180-240gb ssd, full hd resolucija, backlit ekran
Cene bodo okoli 250€.
Bi koga zanimalo?
15.6" ekran, I5 procesor, 8gb rama, 180-240gb ssd, full hd resolucija, backlit ekran
Cene bodo okoli 250€.
Bi koga zanimalo?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: P: Prenosniki Lenovo Thinkpad T540
Bo kaka quad-core opcija? Pa opcija za 16GB RAM?
Bom vprašal, če lahko kaj zrihta.
Samo tisto je potem W5xx, več slotov za ram, quad proc pa nvidia grafika ponavadi
Samo tisto je potem W5xx, več slotov za ram, quad proc pa nvidia grafika ponavadi
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Povprašaj pa mi javi okvirno ceno, da vidim, če se lahko stegnem... 
Jaz bi bil zainteresiran za podobno zadevo kot danci1973, plus IPS zaslon ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
T540 podpira 32GB rama. Procesor je pa slabši kot na W540.
Display je pa tudi že na T540 IPS
LCD Backlight Technology: LED backlight
Widescreen Display: Yes
Image Aspect Ratio: 16:9
Monitor Features: anti-glare
Type: LED
TFT Technology: IPS
Diagonal Size (metric): 39.6 cm
Display Resolution Abbreviation: Full HD
Display je pa tudi že na T540 IPS
LCD Backlight Technology: LED backlight
Widescreen Display: Yes
Image Aspect Ratio: 16:9
Monitor Features: anti-glare
Type: LED
TFT Technology: IPS
Diagonal Size (metric): 39.6 cm
Display Resolution Abbreviation: Full HD
A Lenovo P50 bi ti bil všeč z i7 6820 HQ? S 512GB SSD diskom ga dobim za okoli 750€. (lahko tudi z enoletno (12 mesecev) garancije, samo je cena 150€ višja.
P50 je v bistvu še hujše od W5xx.
Bom razmislil, P50 imam že nekaj časa zacahnjen kot ideal tega, kar bi rabil, ampak so mi zaradi cen zaenkrat še nedosegljivi.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
A je kašna možnost za kakšno 14" ali 13,3"?
Rabim službeno in imam spakirano v kovčku, tako da več kot 14" ne dobim notri. Pa še to bi bile maksimalne dimenzije cca 33cmX23cmX2,5cm.
Rabim službeno in imam spakirano v kovčku, tako da več kot 14" ne dobim notri. Pa še to bi bile maksimalne dimenzije cca 33cmX23cmX2,5cm.
Bom malo povprašal za T440, če se da kaj dobiti.
Saj ni bistvenih razlik med T440, T450, T460?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Uff, to je predrago za mojo uporabo - potem raje 'potrpim' z dvemi jedri in 8GB RAM-a...
Niti ne. Razlika je samo v procesorjih, ki so novejše verzije predhodnikov z izboljšano grafiko, poraba je enaka, vse ostalo je pa po moje kr enako.
Če se najde kakšen super. Sicer mi je vseeno ali je T440, T450 ali T460, velikosti so v par mm enake, le cene pri slednjih dveh eksponantno naraščajo. Meni najbolj pomembna je sicer baterija ter poraba, da mi zdrži čez dan.
T440 in naprej se dobijo z dvema baterijama. Ena v notranjosti in ena zunanja. Če daš gor zunanjo z dvakratno kapaciteto, lahko T440 dela neprekinjeno 18 ur. (tok so testirali), boljši od njega je samo še X240, ki pa lahko skoraj 24 ur dela z eno notranjo in največjo zunanjo (testi toms hardware).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov