Offcesta 16.2.2020 od 11h naprej
Re: Offcesta 16.2.2020 od 11h naprej
Mam en mejhen plinski roštilj, fi 30cm. Za ene dve porciji čevapov (je pa hitrej pripravljen kot oglje) tud mizo lahko naložim.
uf ja, jutri bo lep dan za piknik... sam luž pa ne bo veliko, glede na to, da že dolgo ni bilo konkretnega dežja...
kakšen lep video naredite, da bom videl kaj zamujam...
kakšen lep video naredite, da bom videl kaj zamujam...
Ja prid v živo pogledat
Upam da men rata...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Jst tut mogoče pridem k imam tok delec 
Udeležba bo vsekakor pestra in zanimiva...se vidimo...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Meni žal ne bo zneslo.
Zaradi bolezni v ansamblu zal tudi mene ne bo... uzivejte!
Bilo je odlično, kot vedno. Čevapi odlični, sogovorniki tudi. Pa še lepo število se nas je nabralo. Mislim da že par let ni bilo na offcesti toliko avtomobilov.
Bo treba kmalu ponoviti.
Bo treba kmalu ponoviti.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Super je blo ja. Sam drugic, ce nocemo met slow food, vi blo fajn se kak zarcek prnest s sabo. Bogi moj je bil tak zmatran zvecer, da sem mu kopel prvoscu. 
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Ampak Dimen, on bo pa se ze vidu, zakaj so ga slikal. 
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Yep, odlična hrana, par obrazov za "pripet" k nickom na forumu ki jih od prej nisem poznal. Spoznanje je, da velikost roštilja ni pomembna, ampak majstri pri rešetki ... vsa čast Zokster in kolega z Mazdo (Floyd?). Z dvemi majčkenimi roštilji sta naredila pojedino skor ko za poroko, pa še Kruster nas je počastil z odličnimi domačimi mesninami. Igor je debunkal mit da XV 1.6 z skuter menjalnikom nikamer ne gre. Ja, zelo spodobno gre, hehe. Mene je tudi zanimal mali Renegade, se tudi precej spodobno pelje. Po vožnji po poligonu je Karli skuhal kafe za življenje rešit. Majčken nas je "prezračilo" z vetrom že od dopoldneva, vendar ne toliko da bi množično bežali domov. Bilo je tudi hrane za možgane (polno novih informacij sem spet dobil) ... res bo treba ponovit. Dopadla se mi je ideja s kočo v Kočevskem rogu kot je predlagal Igor (dvodnevna zadeva).
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
A bo kdo kej slikc pripel?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
jutro tisto
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 39
Še s "fičkotove" strani : dobra klapa ste, bilo je prav fajn.
alex, potem se je toliko dogajalo, da sem pozabil, da greva en (zmenjen) giro. če hočeš pridem, pa greva po borovničkovi,kostanjevi,jagodovi al katerikoli na tvojem koncu
alex, potem se je toliko dogajalo, da sem pozabil, da greva en (zmenjen) giro. če hočeš pridem, pa greva po borovničkovi,kostanjevi,jagodovi al katerikoli na tvojem koncu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov